Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak? Annyira lelkiis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Annyira lelkiismeret furdalásom van.

Figyelt kérdés
A barátom mostanában hanyagol ,általában havonta szoktunk lefeküdni és találkozni is ami sok sok vitát okozot eddig.Visszont nemrégiben több sráccal is lefeküdtem alkohol befolyása alatt egyszere és most nagyon félek, annyira feszült vagyok hogy kiderül.Józanul nem hiszem hogy ilyen csináltam volna, de akkor is megtörtént és nagyon szégyelem magam!Csak arra tudok gondolni hogy elfog hagyni... 2./fm

2015. máj. 17. 10:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

Mindenkivel sikeresen megbészéltem a történteket és teljesen meg is nyugodtam! Soha nem fog kiderülni :D

*** gratulálok az okleveles gerinctelenségi bizonyítványodhoz :)

2015. máj. 19. 22:46
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom neked, hogy a barátod is csaljon meg téged ugyanígy titokban, hogy soha nem tudd meg! :D
2015. máj. 20. 12:16
 23/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok az érett gondolkodásodhoz!Csak így tovább :)
2015. máj. 20. 12:32
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igyekszem maximálisan gerinctelen lenni! ;) Nah kinek van kedve egy grupenhez?*Csak gumi nelkül persze!
2015. máj. 21. 11:35
 25/27 anonim ***** válasza:
Most csak provokálsz vagy tényleg igaz a kérdésed? Mert ha bűntudatod lenne akkor nem írnál ilyeneket.
2015. máj. 22. 06:55
 26/27 anonim ***** válasza:
A kapcsolatotok halálra van ítélve... Ha már részegen több sráccal megcsalod, akkor az azt jelenti, hogy már te sem szereted igazán. A barátodnak pedig márcsak azért is elkéne mondanod, mert ennyit megérdemelne... A sok hazugságaidért meg gratulálok! Igazán becsületes ember vagy...
2015. máj. 27. 15:29
 27/27 anonim ***** válasza:
R*b*nc
2015. nov. 14. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!