Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak? Annyira lelkiis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Annyira lelkiismeret furdalásom van.

Figyelt kérdés
A barátom mostanában hanyagol ,általában havonta szoktunk lefeküdni és találkozni is ami sok sok vitát okozot eddig.Visszont nemrégiben több sráccal is lefeküdtem alkohol befolyása alatt egyszere és most nagyon félek, annyira feszült vagyok hogy kiderül.Józanul nem hiszem hogy ilyen csináltam volna, de akkor is megtörtént és nagyon szégyelem magam!Csak arra tudok gondolni hogy elfog hagyni... 2./fm

2015. máj. 17. 10:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, hogyha a te szádból hallja, mintha a haverjától vagy valaki mástól!
2015. máj. 17. 11:11
 12/27 anonim ***** válasza:
14%
Ne legyél buta.A haverral beszéld meg hogy fogja be a száját.A többi ha kiderül,azt meg letagadod.
2015. máj. 17. 13:37
 13/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb haver nem fogaj elmondani, hogy figyu, megdugtam a csajodat.

Egyáltalán mit takar az a több srác? Pontosan hány főről van szó? Minddel egyszerre?

2015. máj. 17. 20:50
 14/27 A kérdező kommentje:
Mindenkivel sikeresen megbészéltem a történteket és teljesen meg is nyugodtam! Soha nem fog kiderülni :D
2015. máj. 18. 11:54
 15/27 A kérdező kommentje:
Jah és 12. neked külön köszönöm a valaszod!Am. meg mindenkinek pozitiv értékelést adtam ,de le merem figadni hogy más is félre ment már...Remélem majd ö megfogadja a bölcs tanácsát és elmondja a barátjanak ,ha félre lépet (hahaaa)
2015. máj. 18. 12:05
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most boldog vagy, és örülsz, de lehet, hogy a barátod is éppen ugyanígy félreszexel közben... Semmi bizalom nincs köztetek, ennek így nem sok értelme van!
2015. máj. 18. 14:10
 17/27 anonim ***** válasza:
38%
Mindannyian követünk el hibákat. Ezt felismerted és a barátod mellett akarsz maradni. Törekedni kell önmagunk javítására. Élhettek még boldog, szép életet, ha egymást boldoggá akarjátok tenni. Viszont a történetben az a bibi, hogy olyan személyekkel feküdtél le, akikből egyet közösen ismertek. Ez rövid távon lehet nem okoz problémát, mert egyenlőre a barátnak is kellemetlen lenne a dolog, de hosszú távon még nem lehet tudni, hogy alakul az életetek. Előfordulhat, hogy a két barát nagyon csúnyán össze fog veszni évek múlva és mindegy, mindegy alapon a közös jó barátotok, hogy még jobban belerúgjon a párodba elmondja neki, hogy többen megd.gtak Téged. Esetleg még ecseteli, hogy milyen jó kis r.banc voltál, hogy élvezted, stb. Viszont, ha akkor már házasok lesztek és esetleg gyermekeitek is lesznek, akkor erre az életetek és a gyerekeitek élete is rámehet. Hacsak nem tudsz akkor is valami jó hazugsággal előállni. Például, hogy csak azért mondott ilyet ez a srác, hogy még jobban bántson Titeket. Persze, ha lesz bizonyítéka, mondjuk egy fénykép vagy egy videó, akkor a hazugság nem fog segíteni. Szóval mérlegeld a döntésednél, hogy most vallsz színt vagy bevállalsz egy nagy kockázatot az életed hátralévő részébe, ami akkor nagy kockázat, ha közös jövőt terveztek. Egyébként hány évesek vagytok? 32F
2015. máj. 18. 14:49
 18/27 A kérdező kommentje:
Először is azért van a sarokban hogy 2./fm mert nem akarom tudatni...Nahááát!!! :D Másodszor ami fontos volt azt le is írtam! Harmadszor kérdezni csak én kérdezek mert én vagyok a kérdező ,te max a véleményező lehetsz vagy a válaszoló aminek lenned is kéne.+ 1 Hazugsággal eddig mindent megtudtam oldani ,csak néha nem tudom már magam se hogy mit hazudjak és neki még soha nem is hazudtam mostanáig...
2015. máj. 18. 18:40
 19/27 A kérdező kommentje:
*Ezt azoknak üzenem főleg akik privátban írogatnak!
2015. máj. 18. 18:57
 20/27 Béla211 ***** válasza:
Én elmennék egy komplex nemi beteg vizsgálatra. Főleg ha esetleg valamelyik nem használt gumit.Ha hív tesztet csinálsz 3 hónapot érdemes várni mert csak utána tudják kimutatni ,hogy megfertőződtél e.És én addig nem feküdnék le a barátommal. Mert nem akarnám kockára tenni az egészségét.
2015. máj. 19. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!