Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Áruljam el vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áruljam el vagy sem?

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy 1 hete szakitottam a barátnőmel egyiknaprol a másikra lecserélt engem és ugy mutatta be a szüleinek az új fiút hogy én még megvoltam neki na de ez lényegtelen sirva de elvucsoztam tőle mert én viszont nagyon szerettem na de itt a bökkenő az anyjáék semmitse tudnak róla az az azt se hogy tetkója van azt se hogy már nem szűz viszont az anyjáék elég szigorúak hazudott akkor is mikor nálam jött hogy a barátnőjénél megy közbe nálam jött...lefeküdtünk de ő akarta pedig mondtam neki hogy várjunk vele...másnap kezdett fura lenni....mikor szakítottunk nekem volt rossz de mondom bem köpöm be őt...aztán ma hallom hogy kiröhög engem stb... Na elpukkant az agyam és azt tervezem hogy bekopom őt.. Megérdemli? Tegyem meg? Bizonyítékok van.

2015. máj. 12. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
majd megkapja még ő az élettől ha tényleg szemét..próbálj meg nem vele foglalkozni
2015. máj. 12. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tedd meg..ő se bánt veled szépen, megérdemli..
2015. máj. 12. 15:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Ilyen piti kis dolgokkal nem kell foglalkozni,felejtsd el őt.Azzal,hogy elmondanád a szüleinek nem érnél el vele semmit,ha van bizonyítékod ha nincs.Aztán gondolom neked sem hiányozna,hogy valami hasonlót visszakapj az exedtől.Biztos tudna ő is mondani 1-2 dolgot a te szüleidnek. Hagyd a francba!
2015. máj. 12. 15:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudna mit mondani mert én a szüleimnek mindent elmondok hiába vagyok már 20 éves...engem megnevektek hogy őszinte legyek Velük meg ugye én nem használom ki az embereket
2015. máj. 12. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Innentől kezdve semmi közöd a csaj viseld dolgaihoz, e lehet róla szállni!
2015. máj. 12. 17:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Dikk 😄
2015. máj. 13. 04:30
 7/8 anonim válasza:
kopd mar be :D
2015. máj. 14. 22:10
 8/8 hosszúhajú ***** válasza:
várj és figyeld meg hogy viselkedik veled ezután. én ettől tenném függővé. ha sokáig szemétkedik bemártanám, ha normális velem, akkor hagynám.
2015. máj. 17. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!