Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltam a pasim (az ilyen nem a párom) több facebook társkereső csoportban?! Hogy szivassam?
Eleve gyanus volt hogy ki se írja hogy kapcsolatban van/vagyunk. Többször éreztem hogy titkolja a kapcsolatunk.
Kutakodni kezdtem.
Van egy mások fb profilja, ezeregy társkereső meg szexpartner kereső zárt csoport tagja.
Csináltam egy profilt, egyikbe beléptem. Egyből rámírt.
Lapát. Sima ügy.
De fél éve hazudozik, csal és hiteget, pedig MINDENT megkapott tőlem. Csak kihasznált.
Meg akarom szivatni de hogyan?
Csak hogy érezze: nem fog kelleni senkinek. Hiába ír rá bárkire, csak elhajtja.
Hogy rájöjjön mit dobott el.
Vki help?
Ha ilyen helyzetben lennék, legfeljebb annyit tennék meg, hogy megbeszélnék vele egy randit, de amikor találkozunk, nem cirkuszolnék, hisztiznék, nem lenne egy rossz szavam sem hozzá. Nyugodtan viselkednék, jó fej lennék, és mondanám, hogy szeretném meghívni egy búcsú italra, ha már így "összefutottunk".
Nyilván engem is nagyon rosszul érintene, megviselne érzelmileg, ha ilyet tenne a Párom, nagyot csalódnék benne, de nem vagyok egy bosszúálló, múltban leragadó típus, úgy lennék vele, hogy a szakítás után a saját életemre koncentrálnék, igyekeznék mielőtt feldolgozni a történteket, levonni belőle a tanulságot, és továbblépni, ahelyett, hogy bizonyos értelemben a múlthoz és számomra fájdalmas dolgokhoz láncolnám magamat azzal, hogy a visszavágáson jár az eszem, és továbbra is a másik emberrel foglalkozom saját magam helyett.
Ha akarnád, sem tudnád elhitetni vele, hogy "nem fog kelleni senkinek". (A szíved mélyén szerintem te is tudod, hogy ez nem így van.) Azt tudod vele elhitetni, hogy te már nem akarsz tőle semmit, és nem számít neked, hogy ő ezentúl hogyan él, kivel ismerkedik, hogyan, kiket és milyen sikerrel próbál meghódítani.
# 6
Nem tudom, hogy akarsz-e valaha is gyereket, gyerekeket, de ha a leendő párodnak is annyi gerince lesz, mint neked, és hozzád hasonló morális értékrendje, akkor jó eséllyel bekerülhetsz azok közé a férfiak közé, akik más férfi gyerekét nevelik fel abban a tudatban, hogy a sajátjuk.
Egyik exem velem ugyanezt eljátszotta.
Az utánam lévő nőjét (akivel akkor 1 hónappal azelőtt jött össze, hogy én kiba$ztam, de a csajról akkor még nem tudtam), ugyanúgy csalta velem.
Miután szakítottunk, azt már felvállalta facebookon. De csalta.
A mostani nőjével együtt él, face-n dúl a love, a giccsparádé...
De ugyanúgy társkeresőzik, van kamu profilja face-n, amiről még engem is zaklatott párszor.
A lényeg, az ilyet nem tudod megszivatni. Mindig lesz 1 újabb naiv csaj, aki bedől neki, ez meg játssza tovább a kis játékát.
6-os, remélem,visszakapod és nevelheted más kölykét a sajátodként
Mert megérdemled.
A melegfiús ötlet nem is olyan rossz! :D
Amúgy az, h facebookon nem vállal vlki, nem egyértelmű jele annak, hogy nem akar Téged. Én soha, senkit nem csaltam meg, viszont abból tanultam, h egyszer feltettem, h kapcsolatban vagyok vlkivel, és utána megcsalt, elhagytam és állíthattam vissza kb napokkal később egyedülállóra. Mára nincs feltüntetve az állapotomban semmi.
De... én nem pazarolnám bosszúra az időmet, csak simán lelépnék, nem az első pasi tette ezt meg velem (és ez csak az, akiről tudok)... És mielőtt bárki azt írná, h "mer' a nőknek mindig jóképű, izmos és gazdag pasik kellenek" csak úgy mellékesen mondom, h csak éppen voltak szebbek az ördögnél...
Megtaláltam az egyértelmű jeleket és leléptem. Egyik még a főbérlőjét (akit én is jól ismertem) is megkérte, h menjek vissza hozzá, meg "Miért akarom elhagyni, hiszen olyan rendes gyerek?". Jah... rendesen megcsinál másokat is...
Még mindig vele vagy és ingyen puncit szolgáltatsz neki és pazarlod rá az idődet??? Én nem tenném, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!