Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, hogy utolsó belépés időpontja online? Páromat megtaláltam egy társkereső oldalon és ez van kiírva a belépéshez.
Figyelt kérdés
Ő azt állitja ez még a kapcsolatunk előtti. De három éve együtt vagyunk,ha azóta nem volt ezen az oldalon,nem törlödött volna már? Hogyan működik ez? Higyjek neki vagy átvagyok verve?2010. ápr. 29. 10:54
1/20 anonim válasza:
Online...akkor valószínű most is fent van.
3/20 anonim válasza:
utolsó belépés időpontja online akkor fent volt: amikor nézted
Ha épp nincs fent akkor egy dátumot kell látnod
4/20 anonim válasza:
hopp! és te mit kerestél a társkereső oldalon???
5/20 anonim válasza:
ha olyan rég járt volna fent akkor azt írná ki.
7/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Én nem a társkereső oldalon jártam hanem kerestem egy régi emailt a levelei között,(nem hátsó szándékkal) és közben jött egy furi email valami olyan cimmel,hogy pár uj tag akik megfelelhetnek az elképzelésednek... én meg rányomtam hogy mi ez és bedobott egy társkereső oldalra. Kitaláltam a jelszavát és be is tudtam lépni,ezért irta ki hogy online? De ha pl belépek az iwiwre akkor ott a dátumot irja ki hogy mikor voltam ott utoljára... Ezt szerettem volna kideriteni hogy ő mikor léphetett be. Mert felhivtam és azt állitja hogy ez a kapcsolatunk előtti dolog. Ezt szeretném kideriteni,hogy ha 3 éve ő nem lépett be akkor nem törölte volna már a rendszer?
2010. ápr. 29. 11:22
8/20 A kérdező kommentje:
Jah és 3 éve nem kap ilyen hirlevelet az uj tagokról csak pont most???? Ez is furi! Nem?
2010. ápr. 29. 11:24
9/20 anonim válasza:
Ha te léptél be vele akkor persze h ONLINE.lol xD
10/20 anonim válasza:
magától nem törli a rendszer, és azért írta ki, hogy online, mert te beléptél az ő nevében
gáz vagy csajszi, mit nyomozgatsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!