Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, hogy utolsó belépés időpontja online? Páromat megtaláltam egy társkereső oldalon és ez van kiírva a belépéshez.
kár volt belépned a felhasználó nevén. Vendégként kellett volna (ha így enged böngészni) rákeresned a barátodra, és megnézni hogy mikor lépett be utoljára.
De ha biztosra akarsz menni, megjegyzed hogy te mikor léptél be az ő profilján, és később "vendégként" ránézel a profiljára, hogy azóta volt-e online. Így kiderül hogy használja-e. Vagy ha vendégként nem enged nézelődni, akkor regelsz egyet.
Ha kiderül hogy társkeresőzik, akkor jogosan nyomozgatsz, hiszen ha ő nem őszinte, akkor te miért bíznál meg benne?
Az meg nem bűn, hogy nyomozol, mert ha kiderül hogy nincs semmi, akkor hiszel neki. Ha meg mégis van, akkor meg ne te legyél már a szemét mert nyomoztál.
Köszi! Kedves utolsó teljesen igazad van! Különben meg nem nyomozgatok,mert abból ami kivolt irva egyáltalán nem gondoltam hogy egy társkereső oldalon találom magam,sosem érdekeltek az ilyesmik. Az meg szerintem érthető hogy szeretnék tisztán látni,pláne egy bébivel a pocakomban:-(
Váltig azt állitja hogy nem járt ezen az oldalon amióta velem van.... Hát nem tudom.... Viszont régebben amikor emlitette hogy regisztrált egy ilyen oldalon azt mondta pár hétig volt fent és letörölte magát,akkor most? Ami mellette szól hogy reggeltől estig melózik azonkivül velünk van és szinte nem is ül a gép elé.... nehéz ügy sajna...
Azthittem hogy kitudom valahogy deriteni ő mikor járt ott utoljára,de sajna elcsesztem ezek szerint. Meglátszik hogy nem avgyok gyakorlott nyomozó :-)
:-(
Köszöngeted itt az "nyomozós"ötleteket
ebből azt gondolom nem igaz az az állításod hogy véletlenül keveredtél a társkereső oldalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!