Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manó1235 kérdése:

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz szituba kerültem, és nem tudom hogyan tovább. A barátommal most voltunk együtt 2 éve, sok hullámvölgy volt a kapcsolatunkban de mindent megtudtunk oldani eddig. Ő még suliba jár én dolgozom. Van egy osztály társa egy csaj és az utóbbi időben egyre furább nekem ez az egész. Folyton vele lóg, a sulin kívül is. Elkíséri vásárolni( másik városban lakik a barátom így suli után kb van még egy órája amíg meg a busza), a csaj elkísérte múltkor fodrászhoz, visz neki sütit a suliba, meg barátom folyton róla beszél.

Tegnap előtt este arról beszélt hogy nem akar egyedül hagyni engem, össze van zavarodva, stb. És tegnap feltörtem a fbját.. igen tudom nem szép dolog, de tudnom kellett mi folyik a hátam mögött, éreztem hogy valami nem jó. Még reggel mikor indult suliba ( mert náluk voltam) írt neki valaki, jelzett a telefonja. Kérdeztem ki az? ááá csak egyik haverom. A csaj húga írt neki hogy hívd fel XY-t azt üzeni. Meg mesélte a csajnak hogy milyen féltékeny dög vagyok, igen az vagyok de az utóbbi időben vissza fogtam magam. Írta neki hogy a tanáruk is úgy látja hogy nagyon össze illenek, és így kezdődik a szerelem. Fél órán keresztül esdekelt neki hogy bocsásson meg mert hétvégén nem tudott írni neki. Olyan kis cuki hogy várta egész hétvégén. Aztán egyik ismerősömmel is beszéltem aki néha össze fut barátommal a buszmegállóban. Azt mondta neki hogy már randira akarja hívni ezt a csajt. Aztán hozzá tette hogy csak viccel. De ismerősömnek eléggé fura volt ez a kijelentés. Délután beszéltem a tesójával, azt mondta egész hétvégén hívogatta a csaj, folyton telefonon beszélgettek. És hogy vinni akarja náluk. Ezek után teljesen kiakadtam, nem tudtam semmiről sem, azt mondta tegnap elküldte a csajt össze veszett vele hogy vele lehessen. De nem tudom.. hogy bízzak meg ezek után..kérte hogy ma menjek át. De nem tudom jó ötlet lenne e... mit gondoltok? :( 21/L

2015. jan. 28. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
igen
2015. jan. 28. 10:34
 2/10 A kérdező kommentje:
velem lehessen*
2015. jan. 28. 10:34
 3/10 A kérdező kommentje:
És azt elfelejtettem hogy a csajnak van állítólag komoly kapcsolata 3 éve de sehol semmi nyoma, egy közös képük nincsen a gyerekkel. És szinte sosem találkoznak.
2015. jan. 28. 10:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Jézusom...

Hogyan tudtad feltörni a facebookját?:D (privibe írd le légyszi)

Hagyd ott ezt a szemetet.

Nálunk is hasonló volt a helyzet, csak persze én voltam mindenért a hibás. Nekem elegem lett ebből a kapcsolatból.

Gondolj bele, meg tudnál ezek után bízni a párodban?

A kapcsolatnak elengedhetetlen része a bizalom, ha az nincs... nem sokáig lesz abból jó kapcsolat. (Már tapasztaltam).

2015. jan. 28. 10:38
 5/10 anonim ***** válasza:

hát fura szitu...

lehet csak barátságnak indult és a csávó későn vette észre, hogy a csaj többet akar...

vagy ő akar többet...

vagy a csaj kikosarazta és veled vigasztalódik

vagy összejött a dolog és most veled szakít

vagy szeretők titokban

vagy csak barátok és mások látnak túl sokat a dolgokba

hát ezt vele beszéld meg...

2015. jan. 28. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, kellően okos az írásmódod alapján és biztosan csinos is. Dobd ki ezt a pacákot és keress egy rendes pasit. Lehet, hogy túléli a kapcsolatotok ezt a kis afférját azzal a másik csajjal, de mi lesz később, ha megint lesz egy ilyen "lánybarát"? Én arra szavazok, hogy lapát! Van még millió rendes, kedves, helyes pasi rajta kívül. Nem ér az egész annyit. 2 év amúgy sem a világ. Egyébként ha rám hallgatsz csípd ki magad maximálisan, ha bárhová kimozdulsz. Meglásd ő lesz féltékeny. Téged viszont már nem fog érdekelni, amikor azt látod, hogy minden férfi megfordul utánad ;)
2015. jan. 28. 10:39
 7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 28. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a facet törtem volna fel, hanem kihajítottam volna mint macskát... Ha már így alakult akkor viszont nehogy már Te menjél át hozzá. Egyrészt ha akar valamit jöjjön ő. Másrészt meg nagyon kedves lennék hozzá, felajánlanám, hogy menjünk el közösen valamilyen programra, csak azt nem engedném, hogy hozzám érjen. Megmondanám, hogy sajna most épp nem tudom mi van és hát szeretném érezni, hogy tényleg akarsz, meg látni, hogy nem foglalkozol a másikkal, mert ez megalázó volt és hát gondolom érthető, hogy egy ilyen után nincs kedvem a nyakadba ugrani.

Ha tényleg akar vár, ha meg elszalad a másikhoz akkor nem kár érte.

2015. jan. 28. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Gondolom, te vagy az idősebb, ez pedig egyébként sem szülne jó vért. Add ki az útját a fiúcskának. De vigyázz, ne engedj neki, mert nagyon fog könyörögni.
2015. jan. 29. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Szakítani kellene a fiúval, ha van neki más, aki - úgy néz ki -, jobban tetszik neki, mint te, vagy pedig téged már megunt, de mondani nem meri, mert ő is fél a szakítástól, meg attól, hogy egy új lánnyal kezdjen, amiből bármi kisülhet. De hogy téged már nem akar, az látszik, úgyhogy jobban tennéd, ha te fejeznéd be vele a kapcsolatot,de nem összeveszősen, csak szépen vonulj vissza, mondd meg, hogy így látod helyesnek. Aztán majd egy év múlva mondja el (de addig egyáltalán ne keressen!), hogy hogyan alakult az élete. Ha még mindig érzel akkor is iránta valamit, lehet, talán még folytathatjátok, de ehhez több idő kell.
2015. febr. 1. 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!