Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a baratnőm lehet megcsal?
Még nem szeret, de nem is kell eröltetni. Akárhányszor kérdezel rá csak rosszat teszel vele, fogja majd mondani, ha úgy érzi. Bár, úgy gondolom 3 hónap már elég idő kellene lennie ahhoz, hogy tudja hogyan áll veled.
Ha továbbra is visszakozik a találkától valószínűleg már hajlik affelé, hogy befejezze a kapcsolatot.
Ez csak a személyes véleményem:
1, szerintem egy kapcsolat elején a SOK találkozás a normális általában, mert vele akarsz lenni még többet, jobban megismerni, ugymond haladni előre
2, ha kikerüli a találkákat miközben mással elmegy ( hogy nővel vagy sráccal az tökm1 ), az engem nagyon zavarna, mert nekem abból az jönne le hogy nem akar velem lenni
3, Azért megcsalásra nem kell gondolni, de ettől függetlenül szerintem is van probléma.
Mivel az írásodból nem tudom kivenni, mert gyanus hogy elírtad, kérdés:
Most akkor ti nem egy suliba jártok, a sráccal pedig egy suliba jár? mert azt írod h nem egybe járnak, de suliba mindennap találkoznak, nekem ez magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!