Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Honnan ismerem fel ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ismerem fel ha a barátnőm megcsal?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni azokat az árulkodó jeleket amit észrevennék a barátnőmön ha megcsalt,a válaszokat előre is köszönöm,lehet hülye kérdés de nem vagyok túl tapasztalt ilyen téren..trollok kíméljenek :)

2014. dec. 11. 22:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a volt barátja átjárt hozzá akkor tudtam meg amikor felmentem hozzá
2014. dec. 11. 22:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Kevésbé néz a szemedbe vagy hirtelen elkapja a tekintetét, zárkózottabb, az utóbbi időben jobban adott magára.
2014. dec. 11. 22:54
 3/13 anonim válasza:
100%
Ideges. Kerüli a közelséged, és nem mer a szemedbe nézni.
2014. dec. 11. 22:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A napi 2 szex lecsökken kétheti egyre
2014. dec. 11. 23:03
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Ellenőrizd a bugyiját sex után hiába fürdik meg kicsi marad benne és az kifolyik az meg látszik a bugyin
2014. dec. 11. 23:09
 6/13 A kérdező kommentje:
hetente kb kétszer találkozunk,és mindig kezdeményez,aztán összevesztünk,1 hétig nem találkoztunk 6nap mulva megint elmentem hozzá,akart de nem történt meg mivel,aztmondtam neki álmos vagyok de a valódi oka az az hogy először leakarom ellenőrizni hogy nem volt e mással 1 hét után mert undorítónak tartom ráadásul betegséget sem szeretnék összeszedni és ezt mind azért írom mert nem bízok a barátnőmben
2014. dec. 11. 23:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja és azt szeretném megkérdezni,van olyan lány aki lelkiismeret nélkül mindenkivel csinálja és semmi nem látszik meg rajta,csak szeret többel lefeküdni,mert a változatost szereti?
2014. dec. 11. 23:54
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Egy profi nagyon nehezen bukik le márpedig aki ilyen tipus nyilván nem közli kapcsolat elején hogy héé megfoglak csalni előbb utóbb mert ilyen vagyok..., az hogy nem bízol senkibe se 100%-ba teljesen normális jelenség, én azt tudom javasolni ha jóval alattad levő kategóriás lánnyal jársz kevesebb az esélye főleg ha rendes tipus nemegy ribi, vagyha szép a csajod neked mégjobbnak kell lenned, ez ad önbizalmat és megnyugvást általába és mivel tudjuk hogy egy nőnek csettintenie kéne egy megcsaláshoz egy fiunak meg hetekig hónapokig keresgélni vagy esetleg fizetni érte nyilván a fiunak kell legalább 2-3 szintel feljebb lennie.
2014. dec. 12. 05:18
 9/13 A kérdező kommentje:
A lányban azért nembízok mert voltak olyan gyanús dolgai,de már mindegy az előbb szakítottam vele egyéb elférhetetlenségi okokból :(
2014. dec. 12. 08:40
 10/13 anonim válasza:
"Hát"az a helyzet,hogy ha hetente csak kétszer találkozol vele nem valószínű,hogy észre veszed,ha pasizna mással.Néha előzetes megbeszélés nélkül is jelenj meg nála.De hogy a kérdésedre koncentráljak.Bár alapvetően nem értek egyet vele,mert bizalom nélkül b...szva van egy kapcsolat.De ha még is felmerül benned (akár ösztönösen is)a gyanu azért az előbb utóbb kideríthető.A legnagyobb bukta a telefon.Ha régebben nem vitte magával mindenhová,most meg még a fürdőszobába is magával viszi,akkor sáros a csaj.Nem azért van nála mindig,mert hívást vár,hanem azért,mert fél,hogy jön az sms és véletlenül te olvasod el,vagy te veszed fel a "telót".Továbbá,nem szép dolog,de nézz bele a telefonjába.Hívás lista,sms-ek.A bejövőt törlik általában,a kimenő sms-t viszont többnyire elfelejtik.Ha okos a csajszi,és töröl mindent,akkor is tudod ellenőrizni.Nézd meg dátum szerint az utólsó hívását,nézd meg az össz beszélgetési időt (x óra y perc)Nézd meg egy pár nap múlva újra.Ha az azóta keletkezett összes hívás ideje megegyezik az "össz" beszélgetéssel,akkor nem sáros.De ha pl 100 őra beszélgetésnél ellenőrizted hétfőn,és az utólsó hívó az anyja volt,szerdán pedig van 110 óra össz hívás ideje,de a hívásnaplóban az anyukája óta csak egy hívás van,az is 2 perc,akkor,sáros,mert törli a hívásnaplót.Ez csak egy módja a lebuktatásnak,van még más is,de én úgy gondolom,hogy ha világ életedben okkal ok nékül féltékeny tipus voltál,akkor változtass,mert mérgezed vele magadat is és az aktuális csajodat is.Egyenes következménye,hogy elhagy.Viszont,ha eddig nem voltál,és most ösztönből érzed,hogy valami nem stimmel vele (eddig minden jó volt veled,most semmi,kerüli a beszélgetést,a szemkontaktust,még a hangszine is más egy hazug nőnek)akkor valószínű,hogy benne van nyakig,csak még nem tudja,hogy mit is kezdjen veled.
2014. dec. 12. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!