Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hete panaszkodik barátnőm, hogy fájdalmai vannak szex közben. Ez jelentheti azt hogy megcsal?
Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 16:33
1/9 anonim válasza:
Nem értem az összefüggést. Inkább az a baj, hogy durva vagy vele szex közben.
2/9 anonim válasza:
Végül is igen, ha a harmadik fél valami szadista és bántja aktus közben.
3/9 A kérdező kommentje:
z összefüggés az, hogy kiéli magát másnál és velem nincs kedve és csak egy kifogás hogy fáj. A nőgyógyász szerint nincs baja.
2014. nov. 16. 16:40
4/9 anonim válasza:
3 hét alatt nem csináltátok gyakrabban? Mert ha sokat szexelek nekem is megfájdul ott lennt vagy ha nem izgulok fel eléggé
5/9 A kérdező kommentje:
Elég gyakran csináltuk elég keményen. Es azóta ritkábban mert sűrűn elkezd fájni
2014. nov. 16. 16:46
6/9 anonim válasza:
"Elég gyakran csináltuk elég keményen."
Akkor meg mi a fenén csodálkozol??? Te vagy a tapló aki nem figyel rá, hogy neki jó legyen és még róla feltételezed hogy megcsal? Neked sem való nő...
7/9 A kérdező kommentje:
De azóta odafigyelek és 3 hét elég idő h helyre jöjjön
2014. nov. 16. 17:41
8/9 anonim válasza:
Lehet azért mondja hogy még mindig fáj hogy ne kezdjetek el megint olyan keményen szexelni. Bár arra is volt már példa hogy már a második után fájt nekem szóval nem biztos hogy hazudik
9/9 A kérdező kommentje:
És neked elmúlt hosszú távon?
2014. nov. 19. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!