Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szerintetek egy prostituált igénybevétele is megcsalásnak számít?
Úgy értem... Ilyen esetben nyilván nincs semmiféle érzelmi háttere a dolognak. Ez nálatok egyenrangú egy olyan félrelépéssel ahol udvarlás is van?
(A kérdés nem személyes jellegű, nem vagyok kapcsolatban, csak érdekelne ezzel kapcsolatban a nők véleménye.)
Hát mindegyik rossz ez tény. Amúgy a részegség sem mentség semmire. Én voltam már nagyon sokszor atom részeg, mégis valahogy volt annyi önuralmam, hogy ne történjenek meg ilyen dolgok. Meg amikor volt barátnőm, akkor nem is volt gyakori, hogy nagyon részeg lettem volna.
Szóval megcsalás persze, és elég undorító fajtája ez is. Ugyanakkor ha pl feleség lennék 2 gyerekkel, akkor inkább választanám azt az opciót, hogy ritkán elmegy kefélni egy prostihoz a férjem érzelemmentesen... mint mondjuk kikezd a fiatal fokhagymaseggű kolléganőjével, aki elcsábítja, és végül akár lelép vele.
igen, de nem is mondta senki hogy az alkohol mentség...
Ha szépen hosszasan átgondolnád lehet te is átéreznéd [vagy ha esetleg ténylegesen csinálnád] hogy az hogy mondjuk a feleségedet ohh hát néha-néha megcsalod egy prostival semmivel se különb, ahogy az sem hogy mondjuk minden hétvégén leiszod magad és valakivel szexelsz.
Bár nem mintha az alkoholon múlna, hanem hogy egyáltalán találkozik mással, szexelnek, mert aztán alkoholtól lehet csak széthányja magát.
De az hogy hosszútávon folyamatosan csalnád egy prostival, háát, .. hát egyrészt k**** megalázó lenne a lány számára, más részt neked se lenne jobb semmivel.
Plusz vannak olyan hülyék akik "beleszerelmesednek" a prostiba ÉRZELEMMEL, [ki tudja hátha annyira ki van éhezve a szeretetre vagy bármi] azt "törzs" vendégek lesznek..
Igazából felesleges definíciókon vitatkozunk, mi számít megcsalásnak. Ez rendkívül árnyalt dolog, két ugyan olyan jellegű megcsalás között is óriási különbségek vannak a háttér miatt. Lehet egyik azonnali szakító ok, másikat még meg lehet bocsájtani.
Azt biztosan tudom, hogy a férfiakra főleg 30-40 körül rájön az ötperc, egyfajta kapuzárási pánik, amikor a feleség már a gyerekekkel foglalkozik, a férj pedig totál el van hanyagolva sokszor. A feleség visszautasítja a szexuális közeledést stb stb... Szinte minden ismert családban legalább gondolatban megesik ilyenkor a más nő után vágyakozás. Persze fordítva is megeshet, ha a férj munkamániás stb.
A házasság mint olyan, férfi és n ő hosszútávú együttélése rengeteg lemondással jár, pl a férfi evolúciós örökségének feladásával (hogy minél több nőnek adjuk át a genetikai állományunkat...) A nőknél ez kicsit máshogy megy.
Régen sem voltak jobbak a házasságok, csak belekényszerültek az emberek, a nők sokkal jobban el voltak nyomva.
Tehát adott esetben bár nagyon nehéz dolog, de egy jólműködő házasságot nem biztos, hogy fel kell adni, ritka kicsapongások miatt.
Viszont fiatal korban ha valaki elmegy prostizni a barátnője mellett, vagy csajozik hétvégente, ott már nagy gondok vannak. Akkor szimplán nem érett még egy kapcsolatra, és kész.
Nem, nem számít megcsalásnak. Sőt, az se, ha érzelmek nélkül végigd*gta az egész várost. Sőt, az se gond, ha engem is csak érzelmek nélkül ...
Erre mégis milyen választ vártál????
ööö de egyébként csak mellékesen jegyzem meg, hogy azért nem feltétlenül tartozik a öhhh,, férfi léthez az állandó szex ami ha másképp nem megy akkor prosti....
[plusz amúgy is van aki pl kiveri,, NA az nem megcsalás, jó hát esetleg ha úgy csinálja hogy egy másik nő nézi közben vagy mittudom én,, hát elég perverz de az már inkább]
na de kár is ezt leszűkíteni férfiakra, csak azt mondom hogy ez hülyeség, nehéz a férfinak is,,, van szexmániás nő is, nem nimfomán csak pl úgyannyira szereti a szexet mint pl említett férfi,, ha ő megcsalja a pasit az ugyanúgy f***ság. Sőt akárki csal meg akárkit.
De szóval ez nem indok. Igazából talán az egyetlen normális indok az lehetne, hogy megbeszélik hogy nyílt kapcsolatban élnek... Vagy nem beszélik meg de leszarják hogy a másik mit csinál, nekik jó így, tudnak róla, de nem zavarja őket.
Egyébként pedig kár keresni a kifogásokat, amúgy is szar érzés, főleg ha tényleg szereted, ha nem érzed magad szarul akkor valszeg amúgy sem szereted, kár érte.
Jah és még visszatérve, pont manapság amikor a fél világ a neten él, 9gag, youtube, facebook, [...gyakorikérdések??? o_O..hát ha már az oldalon van a kérdés érdemel egy említést] egy csomó férfinak nincs is családja, és még csak nem is szexel, ki lehet azt bírni szex nélkül,, vagy persze lehet mind megörültek már
Megcsalás - én legalább is annak éreztem.
Először is mert hazudott ezzel kapcsolatban, másodszor, mert amikor elismerte, kiderült, hogy akkor ment hozzá, amikor én kórházban feküdtem, műtöttek az évben már többedszer. Nem voltam sokáig benn, de ő azt nem bírta ki...és utána azt az időt, amíg még nem lehetett...volt más megoldás, de úgy látszik kevés volt, meg nem olyan, meg mit tudom én...nagyon megalázó ez egy nő számára szerintem...
Mondok egy egészen hétköznapi valós példát. Férj 42, feleség 3 évvel fiatalabb 15 éve együtt, 3 gyerek, stabil egzisztencia. Működő házasság, sok közös nevetés, minőségi együtt töltött idő, férj imádja a gyerekeket és feleségét is.
Egyikük sem bénult le, sem lett igénytelen, vagy erősen elhízott.
Éppen csak egy dolog hiányzik, anya kb.4 éve nem szexelt apával, utolsó alkalommal a harmadik gyerek megfoganásakor.
Férjnek nagyon hiányzik a szex, ezer módon próbált közeledni, udvarolni, romantikus légkört és intimitást teremteni. Hetente elviszi a gyerekeket otthonról, hogy a felesége kikapcsolódhasson és énidőhöz jusson. Intenzíven elkezdett sportolni és adni magára hátha... Még egy masszázs tanfolyamot is elvégzett.
Feleségben zéró vágy és igény.
Eddig nem csalta meg a feleségét és nem szeretné elhagyni a családját, vagy szeretőt tartani, hárított több kínálkozó alkalmat, céges bulin bepróbálkozó kolleganőt.
Kezd kifogyni az ötletekből és nehezen barátkozik a gondolattal, hogy élete hátralévő részében a szexualitás számára az önkielégítésben valósuljon meg. (Aközben is általában a feleségéről fantáziál)
Időnként eljátszik gondolattal, hogy felkeres egy hivatásost.
Több hasonló történetet hallottam 40-es párokról, ahol egyszerűen eltávolodott egymástól a szexuális étvágy mértéke, esetleg egy fél már teljesen elvan szex nélkül is. Nem mindegyik jár együtt a házasság megromlásával olyan értelemben, hogy sokat veszekednének, vagy ne bírnák elviselni egymást.
Ilyenkor meg kell beszélni.
Akkor megcsalás, ha a másik nem egyezik bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!