Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom egy prostituált?

Figyelt kérdés
Néha lefekszik másokkal pénzért. Olykor tőlem is pénz akar kérni mikor invitálom hogy szopjon már le. Egyszer beállított egy faszi hogy fizessek vagy kinyír, pedig a lány az én saját tulajdon barátnőm. Nem értem az egészet. Ez vajon mit jelent?
2014. okt. 20. 20:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
xDD neee ember :D ez kész :D
2014. okt. 20. 20:02
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
kamu a kérdés. ha meg nem, akkor iszonyatosan ostoba vagy.
 3/18 anonim ***** válasza:
Hát,legközelebb figyelj oda kit választasz
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez komoly kérdés vagy megint trollkodsz? Ha igen, akkor kedves barátnőd van.
 5/18 anonim ***** válasza:
Azt hogy az inteligenciád egy molylepkefing és egy hangya között van ezért: Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2014. okt. 20. 20:04
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
sokkal több pasinak prosti a csaja, mint amennyi tud róla...
2014. okt. 20. 20:07
 7/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szomjas:D
2014. okt. 20. 20:07
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez lesz ma estimesének?
2014. okt. 20. 20:19
 9/18 A kérdező kommentje:
nem kamu! csak már többen is mondták hogy egy ku*va de én nagyon szeretem, életem szerelme és nem hiszem hogy így lenne. van rendes munkája is! miért lenne ku*va? hostess egy kamionos cégnél, elég jól keres, nem hiszem hogy rászorulna ilyesmire. nem szép dolog ám ezt mondani más barátnőjére, de nem hagynak békén a skacok aztán gondoltam felteszem itt a kérdést, erre meg meghazudtoltok. nem értek én már semmit!
2014. okt. 20. 20:24
 10/18 A kérdező kommentje:
azt hittem viccel, de mióta beállított az a faszi, kicsit tele van a gatyó
2014. okt. 20. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!