Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EÜ igazolás örömlánynál?
Figyelt kérdés
Fizetős csajtól kért már valamelyikőtök egészségügyi igazolást? Nekem még sose jutott eszembe ilyen, de most az egyik csaj akihez többször ellátogattam bevállalna gumi nélkül! Nem röhög ki ha igazolást kérek tőle? Nagyon odaadó, fullos kiscsaj, de valószínűleg nem járnak túl sokan hozzá, gondolom szokás szerint fősuli mellett csinálja, általában szombat-vasárnap rendel, hétközben nem lehet menni hozzá.2014. júl. 3. 20:03
1/4 anonim válasza:
Vannak olyan örömlányok akik igen is kérnek papírt. Ha olyan nem hiszem hogy kiröhögni, de szerintem alapjában véve normális ha aggódsz, nem hiszem hogy lenne oka bármi miatt is kiröhögnie.
2/4 anonim válasza:
van olyan aki a roszlányok.hu-n kirakja a képeket az igazolásokról.
3/4 anonim válasza:
Kitörölheted a s*gged egy igazolással ha az már egy hetes vagy hónapos,előtted meg valamit pont elkapott.Gumi legyen az a lényeg.
4/4 anonim válasza:
Milyen igazolásra vágysz?
Tucatnyi betegség terjed nemi úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!