Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? (Bővebben lent)
Már több mint 1 éve ismerem a mostani páromat, mert egy albérletbe laktunk, de akkor még csak lakótársak voltunk és már akkor is meg volt köztünk a vonzalom. Májusba neki haza kellett költöznie de megbeszéltük, hogy tartjuk továbbra is a kapcsolatot és úgy volt tervbe, hogy amint tud visszaköltözik. Miután elment minden nap beszéltünk és egyre közelebb kerültünk egymáshoz még a távolság ellenére is. Akkor már éreztük, hogy alakulóba van vmi ezért próbáltuk megoldani a találkozást is. Általában havonta 1-2-szer lejött hozzám, de sajnos nem tudott sokáig maradni, mert mellette ő is dolgozott. Augusztusba költözött vissza és akkor lettünk hivatalosan is együtt és szeptemberbe már egy szobába is költöztünk mivel már előtte is együtt laktunk. Mindig is megbíztunk egymásban, de azért néha előfordult 1-2 féltékenykedés. Most minap megint feljött ez a téma és tudtam, hogy nem illik, de belenéztem a facebookjába, remélve hogy úgyse találok semmit. Csak utólag kiderült, hogy még júliusba összejött az akkori kolléganőjével, miközben nekem már olyanokat mondott h szeret meg ilyenek. Elvileg csak csókig jutottak, mert a csajnak volt pasija, akivel épp a szakítás határán álltak, de végül együtt maradt vele, így nem tartott sokáig párommal (hozzáteszem azóta már nem is ismerősök és nem beszélnek). Ezt így utólag olvasva eléggé szíven ütött, mert olyan érzés mintha megcsalt volna, még ha akkor nem is voltunk hivatalosan együtt. És az a rossz az egészbe, hogy azóta együtt lakunk így fértem hozzá a fb-jához is és nem tudok úgy tenni mintha misem történt volna. Ennek ellenére még mindig szeretem és érzem rajta hogy ő is, de azért jólenne tisztázni ezt az egészet. (Még annyit megjegyeznék hogy azelőtt lett vége egy 3 éves kapcsolatának, lehetséges hogy ez is közre játszott amiért ezt tette?)
Szerintetek hagynom kéne az egészet vagy mondjak el neki mindent? Várom az ötleteket!
21/L
Egy fiú sok csajnak mondhatja, hogy "szeretlek".. Akkor még nem voltatok hivatalosan együtt. Tapasztalat, hogy afiúkat nem lehet megérteni. Attól még, hogy tetszel neki, az nem azt jelenti, hogy más csaj nem tetszhetett neki..(Mármint még az elején, amikor még nem voltatok együtt) /és ők mondják, hogy női logika :'D/
Én nem vágnám egyből a fejéhez, de ha nagyon gyanús továbbra is, akkor lehet, hogy rákérdeznék. Szerintem, várj vele egy picit.
Nézd, megcsalás nem történt mert nem voltatok együtt, férfiként mondom ,h attól még ,hogy smárolt vele egyszer az nem jelent semmit. Hosszú kapcsolatból jött ki ilyenkor érthető ez a fajta viselkedés...a lényeg az ,hogy melletted kötelezte el magát és nem már nem is ismerősök és nem is beszélnek. :) Azt kell eldöntened illetve mérlegelned, hogy megéri-e beismerni,hogy kutakodtál egy válaszért cserébe amit igazán meg se tudsz támadni semmivel. Szerintem te jönnél ki belőle rosszul...
Hármas: Még a lányok egy része is beismeri,hogy a férfiakat könnyebb megérteni mint a nőket. Kicsit racionálisabbak(én így látom) Természetesen tisztelet a kivételnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!