Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Baràtom ismèt megcsalt, ez naon szarul esik nem tudom hogyan tudnèk viszonyulni hozzà. Nem elsöre fordult elö akkor megbocsàtottam neki + vissza adtam amit elis mondtam neki. Kèsöbb ö kiment nèmetbe melozni :( közbe összejöttem egy pasival akivel 2 hónapot jàrtam is. Mikor kibèkültünk elmondtam mindent , de benne annyi nincs hogy bevallja mikor olvastam mit irt neki a csaj. Nem tudom mit tegyel nagyon szeretem meg màr 4,5 ève együtt vagyunk. Ti mit tennètek a helyembe?!

2014. nov. 12. 08:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Made my day :D
2014. nov. 12. 09:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelmű mi a helyzet.

Ő is szexel, te is szexelsz de szeretitek egymást ezért nem akarsz szakítani. (vajon ő is így van vele?????)

Váltsatok kapcsolati formát.

Gyakorlatilag nyitott kapcsolatban éltek, csak nem tudatosult bennetek.

Vagy tudatosul, hogy mit is műveltek és elfogadva azt azt mondjátok: oké, szeretjük egymást de szexuális nyitott kapcsolat.

Vagy kínlódtok tovább egészen addig amíg valamelyikőtöknél be nem telik a pohár és akkor egy látványos szakítás keretében szétmentek. (viszont akkor már jobb most meglépni ha úgy is ez a vége)

Döntsétek el melyik lenne a jobb nektek.

2014. nov. 12. 09:34
 13/14 anonim ***** válasza:

A helyedben több tartást tennék magamba. Megcsalod mert megcsalt? Meg összejössz mással? Hol itt a szerelem? Gondolom nem vagy már tizenéves. Nincs köztetek kommunikáció, na meg a szexért is másra fanyalodtok.

Tovább állnék és rendbe raknék magamban egy-két dolgot...

N

2014. nov. 12. 12:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Ti nem vagytok együtt 4,5 éve, ez nem együttlét!!! Még csak nem is barátság, mert abban nincs lefekvés. Ezt a semmitmondó kapcsolatot be kellene szüntetni.
2014. nov. 14. 10:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!