Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy pasi sem képes hűséges lenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi sem képes hűséges lenni?

Figyelt kérdés
Igaza van mindenkinek, aki azt mondja, hogy minden pasi disznó! Mert a buta ösztöneiket követik, és nekik mindegy alapon abba a tóba lógatják a horgászbotjukat, aki éppen akad. Miért kell akkor nekik a kapcsolat, ha nem tudnak hűek maradni? A mai trend szerint aki nem csalja meg a párját, az beszari vagy mivan? Ennyi erővel mindenki lehetne egy nagy swingercsoportban nem tudom miért erőltetik ennyire a járást meg a hasonlókat, ha úgyis félrekacsingatnak mindig! Egy pasi SEM képes a szerelemre! Nincs olyan, vagy csak egy ideig "szerelmes", míg egy másik lyuk közbe nem szól! Eddig hittem a szerelemben, de ezek után nem tudok! Mindegyik csak átver. kihasznál, aztán egy csinibbel lelép, de még azt sem képes mondani, hogy mással van!!! Miért nem tudjátok kimondani?? Miért csak álokokat kerestek arra amit megtettetek?

2014. okt. 10. 08:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Erre annyit tudok írni, hogy együtt voltam egy csajjal 4,5 évig, rá se néztem más lányra ezalatt, csomó "felajánlást" kaptam, elküldtem mindet (egyszer egy ikerpár akart dugni... ott azért fájt a szívem picit :D), majd megcsalt engem és lelépett. 23F
2014. okt. 10. 10:30
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Hát kérdező, nem kisfiukkal kéne kezdened !
2014. okt. 10. 10:38
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Jó nagy r_banc lehetsz, hogyha annyi pasid volt már, hogy ezt levonhasd. Egy ilyen r_banchoz miért legyek hűséges?
2014. okt. 10. 10:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Látod, mert még nem voltál egy csúnya, határozatlan pasival, egy ilyen pasi nem hogy elhagyna vagy megcsalna, hanem le se tudnád magadról vakairni
2014. okt. 10. 12:46
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Blablabla...

De igen,sok pasi képes a hűségre,csak őket észre sem veszitek,ilyen egyszerű.Ha tudnád mennyi ismerősöm van,aki teljesen hűséges lenne,megbecsülné a lányt,és megpróbálna mindent megadni neki.Köztük én is ilyen vagyok.Nos egyikünknek sincs barátnője,mivel tényleg észre sem vesznek a lányok.Inkább szaladnak a jóképű,bunkó gyerek mellé.Nyilván aki nem ilyen,annak meg van már kapcsolata.

2014. okt. 10. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a pasijaid disznók, de te egy hülye liba vagy :)
2014. okt. 10. 14:43
 17/18 anonim ***** válasza:
83%

Jaj hagyjuk már a siránkozást. Engem is ért már csalódás, nem egyszer nem kétszer. Volt amikor megcsalás miatt, és volt amikor simán emberileg csalódtam pár pasiban.

DE, ettől még nem általánosítottam. Igen is vannak pasik akik rendesen, képesek a szerelemre és a hűségre is, csak meg kell találni őket:)

Nem tudom mennyi ideje keresed azt a bizonyos nagy őt, de ha pl minden egyes pasi megcsalt akkor benned is lehet hiba....és ha 10+ éve nincs normális kapcsolatod akkor is érdemes elgondolkodni és magadba nézni. 28/N

2014. okt. 10. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy kiírtad magadból a feszültséget Édesem! Értem én hogy fáj az élet, de akkor elmondom hogy az én nőm akiben az életben a legjobban megbíztam úgy mint még soha senkiben, ő is félrekúrt! Na! Ez van! Úgyhogy innentől kezdve én is genya leszek! Puszillak
2014. okt. 10. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!