Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, hazudott, de vele maradtam. Mit tegyek? (Bővebben lenn)
Jó nem már az országból is költözzön ki! :)
Amint látjátok, nem minden a szépség. Ezekben az exekben volt valami plusz. Ami belőletek hiányzik. Ezt el kell fogadni. Én is egy ilyen ex vagyok.
Akkor összeszedve az eddigieket: A másik rondább, butább, hisztisebb, megcsalja, nem tudja rendesen kielégíteni és a párod nem is szereti. Te szebb vagy, háziasabb, jobb az ágyban és téged szeret is.
és mégis ő kell? ez baromság! Hidd el, hogy vagy ő tud valamit amit nem veszel észre vagy veled van valami gond amit nem vallasz be.
Ha nem gazdag a nő akkor csak a szexel tudhat többet vagy mást. Hidd el. Ne abból indulj ki, hogy mit mond a párod kivel milyen, hanem magadból, te milyen vagy, úgy is mondhatnánk mennyire vagy perverz. pl. te küldtél neki viberen fotót?
A férfiak beteg szexmániás állatok, amit sokan elnyomnak, letagadnak, stb. de attól még azok. Ha arra gerjed, hogy fokhagymakrémet nyalogasson a nő talpáról akkor a legjobb fotómodellt is meg fogja csalni a kövér bálnával, ha az ő talpát nyalhatja. Ne legyünk már álszentek.
Válaszokat nem olvastam el, de ne haragudj, felteszem az első eszembe jutott kérdést:
Te tényleg ennyire buta vagy????
Miféle kompromisszumot akarsz kötni egy olyan pasival, aki NEM szeret, hazudik, ott ver át, ahol tud.
És ezt te boldog kapcsolatnak nevezed? Na ne már.
Akkor te vagy mazochista, vagy hülye vagy. Ne haragudj, de azzal, hogy kijelented, hogy nem akarsz tőle megválni, mert te szereted, akkor ott, abban a minutumban az összes lehetőségedtől megfosztottad magad. Hogy miért? Mert ő nem fog változni, nem fog megkomolyodni, nem fog boldoggá tenni. Ha te így mellette bírsz maradni, hogy ott vesz hülyére, ott csal meg, ott hazudik bele az arcodba, ahol csak tud, akkor ezt meg is érdemled.
Ha szeretne akkor mindezt nem tenné veled. És még úgy állítja be a dolgot, hogy te vagy a hibás, mert nem vagy boldog, meg mert belenéztél a telefonjába, és még a saját két szemeddel látottakat is meg tudta magyarázni, hogy az nem úgy van, és különben is, te vagy a rossz még az egész. :DDDD Komolyan kíváncsi lennék rá, hogy mit tud ez a pasi, amiért nem tudod elengedni. Mert, amit leírtál, abból tisztán látszik, hogy a személyisége, és a viselkedése is egy oltári nagy paraszt, egoista, önimádó bunkót takar.
30/n
#27. Előttem szólónak.
A feltétel nélküli szeretet az mikor a szülő szereti a gyermekét aki bármi rosszat is tett.
Ez nem az, csak azért sem mert ez szerelem és nem szeretet. És nem véletlenül ez a kifejezés hiányzik, hogy: feltétel nélküli szerelem.
Mert ez nem inkább önmarcangolás, önkínzás, stb.
Lehet van igazsága szintén másik előttem szólónak azzal mikor azt mondta, itt bejátszik mazochizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!