Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez az SMS?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! A férjem telefonjában találtam egy üzenetet, amely egy kolléganőjétől érkezett, akivel nagyon szimpatizál.
Az üzenet pontosan így szólt: „Hogy-hogy az enyém a szemetes? :)”
Előzmények, amiket biztosan tudok: A férjem este tízkor végzett a munkahelyén, majd hajnal háromig együtt beszélgetett ezzel a nővel. Az üzenetet a nő fél órával a búcsúzásuk után küldte a férjemnek, amikor ő már hazaért.
Ti mire következtettek ebből az üzenetből?
Persze.
Szóval, sok évvel ezelőtt én is arra gondoltam, amire Rozsik L. ( első kommentelő). Akkor még csak az SMS-t láttam, de arról NEM tudtam, hogy munka után még ennyit beszélgettek, mert akkor úgy tudtam, hogy túlórázik a férjem és azért késik.
De nem. Szexeltek a kocsiban és a papír zsebkendő halmaz volt a „szemét”, amit a férjem otthagyott a nőnél a szex utáni tisztálkodás után a kocsiban.
Akkor nem vettem elég komolyan ezt az ártatlan üzenetet, (bár a pontos szöveget felírtam a naptáramba) és én hülye hagytam, hogy évekig a szeretője legyen. Most, amikor kiderült a dolog, elmondott mindent.
Nagyon kíváncsi voltam, hogy van-e közületek valaki, aki rosszra gondol egy ilyen üzenetet látva!
Hát, én megmondom őszintén,eszembe se jutott volna,hogy mire vonatkozik az sms...:(
Biztos én is naiv vagyok,ne izgulj...:)
Sőt én is az vagyok, mert engem is megcsalt a férjem ,én se vettem észre semmit, mivel az éjszakai szolgálatban csinálta, és reggel hazajött, mintha mi sem történt volna...
el se tudtam volna képzelni róla ezt, mondom, naiv VOLTAM...de csak voltam...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!