Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lebuktam volna?!
Par hete megcsaltam a baratnomet. Eddig nagyon jol megvoltunk. Nagyon ritkan veszekedtunk, tenyleg jo volt a kapcsolatunk. Azota viszont teljesen mindegy milyen lanyra nezek ra, azonnal feltekenysegi rohamot kap, es elhord minden szarnak.
Es egyszeruen nem ertem ezt a viselkedest, mert ha hallott valamit vagy latott, akkor tudnia kene, hogy ez haszontalan, mert egy fiuval voltam.
Hogyan johetett most neki ez?
Vagy csak hulye vagyok es bekepzelem?
Lehet csak azert van, mert felek, hogy elhagy
Igazán nem tudom
Tudom, hogy egy szar szemét szar alak vagyok. De helyre szeretném hozni, mivel szeretem őt.
Egy barom voltam, hogy megcsaltam, ő mindig olyan jó és őszinte hozzám. Ezért aggódok, nem szeretném bántani őt.
Nem vagyok meleg, csak megtörtént, bánom is, bűntudatom van.
en csak azt remelem hogy a baratnod jol tokonrug vagy valami hasonlo
undorito amit vele csinaltal es azt is nagyon remelem hogy vissza fogod ezt kapni az elettol !!!!
A Barátnőd megérdemelne egy hűséges heteró srácot. Te meg menyél homárkodni.
Te minden értelemben köcsög vagy. Köcsög azért mert fiúkkal vagy, és köcsög azért mert megcsaltad a párod, és még hülye kérdéseket is teszel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!