Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lebuktam volna?!

Figyelt kérdés

Par hete megcsaltam a baratnomet. Eddig nagyon jol megvoltunk. Nagyon ritkan veszekedtunk, tenyleg jo volt a kapcsolatunk. Azota viszont teljesen mindegy milyen lanyra nezek ra, azonnal feltekenysegi rohamot kap, es elhord minden szarnak.

Es egyszeruen nem ertem ezt a viselkedest, mert ha hallott valamit vagy latott, akkor tudnia kene, hogy ez haszontalan, mert egy fiuval voltam.

Hogyan johetett most neki ez?

Vagy csak hulye vagyok es bekepzelem?

Lehet csak azert van, mert felek, hogy elhagy

Igazán nem tudom

2014. aug. 25. 02:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Olyat már hallottam, hogy egy fiú megcsalja a barátnőjét egy másik lánnyal. De hogy egy fiúval... Ez kicsit új nekem.
2014. aug. 25. 02:13
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
Úgy kezted a mondatod, hogy : pár hete megycsaltam a barátnőmet. Akkor mi a francértt írod a végén h félsz h elhagy. Azért féltékenykedett mert valahogy érezte h ez el fog jönni de ezt nem akarta mert szeretetett. Tehát ebből az jön le, hogy egy SZ*R SZEMÉT SZ*R ALAK VAGY. És keşz, nincs vita
2014. aug. 25. 02:15
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Ráadásul még búza is.
2014. aug. 25. 02:19
 4/21 anonim ***** válasza:
Ez nekem is új.
2014. aug. 25. 02:34
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Szép volt homársrác.
2014. aug. 25. 02:34
 6/21 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy egy szar szemét szar alak vagyok. De helyre szeretném hozni, mivel szeretem őt.

Egy barom voltam, hogy megcsaltam, ő mindig olyan jó és őszinte hozzám. Ezért aggódok, nem szeretném bántani őt.

Nem vagyok meleg, csak megtörtént, bánom is, bűntudatom van.

2014. aug. 25. 02:43
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Késő, már bántottad! Megcsaltad és még hazudsz is neki. Magadnak is hazudsz, mert hetero ilyet nem csinál, homok vagy, de minimum bi.
2014. aug. 25. 02:47
 8/21 anonim ***** válasza:
54%

en csak azt remelem hogy a baratnod jol tokonrug vagy valami hasonlo

undorito amit vele csinaltal es azt is nagyon remelem hogy vissza fogod ezt kapni az elettol !!!!

2014. aug. 25. 03:05
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
A tetteinknek következményei vannak. Miért lennél kivétel?
2014. aug. 25. 03:59
 10/21 anonim ***** válasza:
75%

A Barátnőd megérdemelne egy hűséges heteró srácot. Te meg menyél homárkodni.

Te minden értelemben köcsög vagy. Köcsög azért mert fiúkkal vagy, és köcsög azért mert megcsaltad a párod, és még hülye kérdéseket is teszel fel.

2014. aug. 25. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!