Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeres szexuális életet elő egészséges potens férfi, hogy bírja ki 1 évig szex nélkül ha nem csalja meg a párját? Ok:terhesség vagy betegség.
Figyelt kérdés
Én nőként nem tudom,hogy bírnám ki.Azt szokták mondani,hogy minden agyban dől el. Hiába mondom magamnak,hogy ennyi szexet nem szeretnék,de ha kívánom attól nem múlik el a vágyam.2014. aug. 23. 20:40
11/11 anonim válasza:
Szerintem, ha valaki szereti a párját és boldog mellette, akkor nem tekint másokra úgy, mint potenciális partnerekre, vagy potenciális szexpartnerekre, mert le vannak kötve a vegyértékei, akár nő, akár férfi...
Ha másokra gondol, ott baj van, vagy az illető hűségével, vagy a párkapcsolattal, amiben él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!