Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti megtudnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barbi0019 kérdése:

Ti megtudnátok egy ilyen megcsalást bocsánatani?

Figyelt kérdés
Ez most konkrét történet van egy csávó akinek van egy kapcsolata 40 éves 2013 nyarán megismer egy 19 éves lányt de csak szexre és a férfinek vége lesz a kapcsolata a nővel akivel együtt élt és elkezd ismerkedni egy ùj nővel márciusba összejön vele de a szeretőt megtartja! És a szerető beárulja júliusba a nőjènek! Na és az a lényeg h ti az új nő helyébe meg bocsánatátok a férfinak h már a kapcsolat elején csalta március óta! És még amikor kiderült letagadja és a fiatal lányra fog mindent a férfi ja és elvileg a nőhöz már márciusba szólt egy anyuka h a csávó nőket visz fel a lakására.. És amúgy a nő elmondta a szeretőnek h rendesen volt szex meg minden! Na akkor milyen undorító ez a férfi így csalja ha tényleg a nő mindent megtesz mindent,már így kezdeni egy kapcsolatot h csalja nő helyébe megbocsátanátok?? Normális válaszokat Légyszíves

2014. júl. 30. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, h a kérdező melyik "szereplő".

Nekem olyan,mintha az új nő tette volna fel kérdést.

2014. júl. 30. 23:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy most mindegy ki írta a történet, a szerető, maga a nő,egy barátnő vagy anyuka stb az a lényeg h tényleg ilyen undorító megcsalást meg lehet e bocsátani! Köszönöm aki rendesen válaszolt
2014. júl. 30. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem, az alapvető tiszteletet nem ismeri.
2014. júl. 30. 23:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Az tény, h undorító. Viszont azért érdekes, h ki tette fel, (vagy kivel a rokona) Mert:

Az új nő nem tudott semmiről: Ő van a legjobban átverve

A 19 éves csaj: Ő már átvert egy nőt a pasival... ha ő van felháborodva, valószínűleg szerelmes lett, és abban bízott, h ő lesz a következő....Viszont nem tudom, h miért, de általában akit csalással kapunk meg, azt csalással veszítjük el... Szóval mondhatjuk, h visszanyalt a fagyi... De ha őszinte leszek, őt sajnálnám a legjobban, mert én pont ilyen kapcsolatból lábadozok...

Én voltam a szerető. Piszok szerelmes lettem...de nm voltam elég. Nem panasz, de összetörtem, mert (bár butaság volt) igazán szerelmes lettem, és játszott a szívemmel...

De ami biztos a pasi egy sz*métláda.

2014. júl. 30. 23:28
 15/16 A kérdező kommentje:
De én pl azért tartom undorítónak a megcsalást mert lehet h egyszer ember megbotlik de ez nem egyszeri volt hanem folyamatos és így kezdeni a kapcsolatot h már konkrétan már előtte fél éve szeretője van! És volt szex minden rendesen meg szerelem és így csalni ha akkor csalja a nőt ha minden rendben volt mi lesz ha nem..
2014. júl. 30. 23:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Ő nem bír monogám lenni.

És lehet bármilyen "szerelmes", a testi vágyain sohasem lesz urrá.

2014. júl. 30. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!