Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akiket a párjuk nem tud kielégíteni, azok milyen megoldást keresnek?
Túl felszínesek lettek az emberek, nem igazán merek kezdeményezni, pedig pl. a nővérem barátnői jóképűnek tartanak (tesóm mondta).
Félek, hogy ha őszinte kapcsolatot kezdek egy nővel, akkor nem leszek neki elég és meg fog csalni.
Azok a párok akik hasonló cipőben járnak mit tanácsolnak?
(19/F)
Először is ha állandóan ezen aggódsz, az nem jó. Bízz magadban ez nagyon fontos. Egy normális kapcsolatban pedig alapvető dolog a kommumikáció vagyis meg tudják beszélni a felek hogy mi, miért nem jó, és együtt keresnek megoldást a problémára......ilyen egyszerű.
Ha pedig nem tudják megoldani, külön válnak és mindkettő megkeresi a számára megfelelő partnert.
Én úgy gondolom, hogy az alapvető dolgokat tudnám számára biztosítani. Soha nem csapnám be, mindig őszinte lennék hozzá és nem csak itt, a hozzászólásomban, hanem a való életben is.
Csak nincs túl nagy péniszem, ezért parázok, de lehet feleslegesen.
Egyszer sem volt még orgazmusom, harmadik barátom van most. Egyiket sem csaltam meg.
Keress normális, rendes csajt, akinek van lelkiismerete, meg elvei, hűséges. Ennyi. :)
Minden kapcsolatom előbb véget ért más miatt, minthogy én ezért szakítottam volna bárkivel. Bár lehet hogyha valakivel 2-3 év alatt sem jött volna össze akkor elegem lesz...nem tudom.
Csak azt, hogy az a férfi lett a férjem, akivel életemben először 24 évesen orgazmust éltem át. :) És persze azóta is... Én azt gondolom, ez is azt mutatja, hogy ő az igazi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!