Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennél, ha a feleséged...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a feleséged (v. Férjed) megcsalásod után bár 100%-ig mindent megtesz, hogy ismét egyenesbe jöjjetek, rábukkansz egy régebbi beszélgetésre ami szerint valójában el is akart hagyni csak éppen a másik fél nem hagyta el a párját?

Figyelt kérdés
A helyzet egyáltalán nem fekete vagy fehér. A megcsalás részét értelmes emberek módjára meg lehetett beszélni, mivel én is nyilván hozzájárultam a nem odafigyelésemmel, rengeteg munkámmal és egy kisebb munkahelyi flörttel, hogy lefeküdjön egy kitartóbb udvarlóval (és ezt nem tettem). Most is tényleg mindent megtesz, hogy rendbe hozzunk mindent, egy rossz szót nem tudok mondani. Ellenben ezt a telefonján talált (két hónappal ezelőtti) beszélgetést egyszerűen nem tudom megemészteni, hiszen ezek szerint csak azért maradt velem, mert a másik nem hagyta el a párját. Fogalmam sincs mit tegyek. örüljek, hogy az események jobb irányba terelték a kapcsolatunkat mint előtte volt, vagy ismerjem be, hogy itt én már csak a szamár vagyok ha nem jött össze a ló?

2014. jún. 4. 01:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen. A nincs ló, jó a szamár is tipikus esete.

Egyébként a személyes véleményem az, hogy a megcsaláson nincs mit megbeszélni... mint a te példád is mutatja...

Ezen felül, már csak azért sincs értelme benne maradni a kapcsolatban, mert itt te csak azért vagy, mert a csaj hoppon maradt a szeretőnél...

Hát tudod mikor maradnék egy ilyen emberrel együtt...már megcsalás után is vágtam volna ki a f...szba.

2014. jún. 4. 20:05
 12/16 A kérdező kommentje:

Mindenki okulására - vagy éppen elrettentésére - leírom a sztori végét:

Tegnap beszéltünk. Elmondta, hogy amin rugózok azok a haverja szavai (a lényeget valóban a haver írta le miszerint "mondd el neki /szeretőnek/ amit beszéltünk..."), egyáltalán nem az övé. Valóban volt fellángolás, de annak semmi köze nincs a szerelemhez, A haver ráadásul a saját szavait használta amibe elég erősen belevitte a saját fájdalmát (másfél éve küzd azon, hogy a szerelme elhagyja a 8 éves kapcsolatát de folyamatosan csak palira veszi), szinte magának írta a "tanácsot".

A feleségem azt is elmondta, hogy a haver eleve folyamatosan párhuzamot fektetett a két esetre és többször is felvetette a feleségemnek ezt az elhagyás dolgot amin ő nyilván elgondolkodott, de egyáltalán nem gondolta és főként nem tervezte, hogy ezt meg is tenné.

A szeretővel valóban beszéltek arról, hogy elhagyná-e a barátnőjét de nem ekkor hanem már régebben, és nem azért mert ő ez esetben engem elhagyna, hanem mert ott is vannak problémák a kapcsolatban és általánosságban beszélgettek erről, hiszen eleve nagyon hosszú ideig csak nagyon jóban voltak, mindent tudtak a másikról mielőtt komolyabbra fordult. Így később a haver felvetésére már tudta a választ, hogy a szerető nem akarja elhagyni a párját.

A hívások és SMS-ek a feleségem elmondása szerint semleges témák voltak (garázsban észrevette, hogy le van húzva a srác ablaka, ezért felhívta, vagy látott valami poltikai érdekességet ami a srác munkája szempontjából érdekes ezért szólt neki). A lényeg, hogy előtte is túl jóban voltak ahhoz, hogy most ne legyenek azok minden más extra nélkül is.

Mivel, mindenre ugyanolyan nyers, azonnali őszinteséggel válaszolt gondolkodás nélkül mint ami mindig is jellemezte, ezért hitelt adok a szavainak, és jót tett, hogy megbeszéltük. Látszott rajta (és el is mondta), hogy fáj neki amiért ilyeneken rágódok hetekig ahelyett, hogy megkérdezném azonnal ha valami gondom vagy kétségem van.

A munkahelyen kívüli kommunikációval kapcsolatban mondtam neki, hogy ez így nagyon idillinek hangzik de most mindenki meghúzza magát - ez természetes -, viszont hosszútávon ha így folytatják, újra ugyanabba a helyzetbe kerülhetnek, vagy ha a feleségem nem is, de a srác előbb-utóbb - miután minden lenyugszik - ugyanúgy azt fogja hinni, hogy ismét megtehetik, ezért ezt én veszélyforrásnak tartom és a beszüntetését kértem.

Szóval ennyi. Persze az, hogy lyukat beszéltek-e a hasamba vagy valóban minden szava ugyanolyan őszinte volt mint amilyennek éreztem, az sosem derül ki. Egyelőre azonban az általam ismert információkkal tudok valami kezdeni, és az a kapcsolunk újraépítését sürgeti.

Köszönöm az eddig hozzászólásaitokat!

2014. jún. 5. 10:38
 13/16 anonim ***** válasza:
49%
Akkor azt hiszem a helyzethez képest a legjobban zárult. sok sikert. :)
2014. jún. 5. 10:44
 14/16 anonim ***** válasza:

"A lényeg, hogy előtte is túl jóban voltak ahhoz, hogy most ne legyenek azok minden más extra nélkül is."

Szóval, ha jól értem továbbra is kapcsolatban maradnak, beszélgetnek, csak most már "barátilag". Én a helyedben ezt nem hagynám. Sok szerető próbálkozik meg ezzel a "csak barátság" felállással lebukás után, de általában nem szokott működni a dolog. Még ha eleinte komolyan is gondolják, hogy nem jönnek össze újra, az, hogy másik továbbra is jelen van az életükben iszonyú nagy kísértés, főleg ha (mint a ti esetetekben) komoly érzelmi kötődés is volt köztük.

Szóval én a helyedben nem mennék ebbe bele és ragaszkodnék ahhoz, hogy szakítson meg vele minden kontaktust, aminek nincs köze a munkájukhoz. Ha nem hajlandó rá, az azt jelenti, hogy a "barátjával" való kapcsolatát a tiétek elé helyezi. Szép dolog a nagyvonalúság, de ebben a helyzetben szvsz a sarkadra kéne állnod.

2014. jún. 5. 17:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, ezért írtam, hogy "távon ha így folytatják, újra ugyanabba a helyzetbe kerülhetnek, vagy ha a feleségem nem is, de a srác előbb-utóbb - miután minden lenyugszik - ugyanúgy azt fogja hinni, hogy ismét megtehetik, ezért ezt én veszélyforrásnak tartom és a beszüntetését kértem. " Megtörtént, el is fogadta azonnal. A munkahelyét nem akarom, hogy otthagyja, de a munkahelyen kívül ne kommunikáljanak. Amit a jó viszony enged azt ott is meg tudják beszélni.
2014. jún. 5. 18:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Kerdezo,orulok h jol vegzodott,remelem nem ismetlodott meg,es nem kellett csalodnod megint benne.

Mi tortent azota,lett baba is mar?

2016. nov. 2. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!