Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtette a párom a születésnapomat. Nagyot csalódtam benne. Már sok minden megfordult a fejemben. Talán megcsal? Hogy lépjek túl ezen?
jajj erről eszembe jutott egy sztorink..
le volt kódolva a férjem telefonja, számkóddal, amit én nem tudtam
valamit meg akartam nézni.. kérdeztem hogy mi a kód..
erre:
Férjem:"az évfordulónk" (mondom de édes, ezt sem gondoltam volna)
ÉN:....ütöm.. nem megy, ...ütöm nem megy...." jó, akkor szerinted mikor van az évfordulónk?"
Férjem: 10.19
én:":D:D:D:D:D, az évfordulónk 11.19...
(de megbocsájtottam, mert azóta az esküvőnk megvolt 10.19-ei dátummal:D:D)
Szerintem ez nem feltétlen megcsalás. Mondok egy jobbat: mi a párommal a szülinapomon jöttünk össze, és ráadásul számmal tök rímelős kimondani, szóval nem egyszerű elfelejteni :D DE! Hiába azon a napon jöttünk össze a párom 1,5 évig ha spontán rákérdeztem, hogy mikor van a szülinapom (csak mert egyszer azzal kérkedett h minden dátumot pontosan tud) mindig egy hónappal korábbi időpontot vágott rá 1,5 ÉVEN keresztül :O :D mennyit nevettem rajta :)
Szóval, ez még nem a világ vége kérdező, Ő is ember, felejthet dolgokat...Nem mindenkinek jó a memóriája főleg ha még csak rövid ideje vannak együtt. Mióta vagytok együtt? (Régebbi komikat nem olvastam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!