Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy megcsaljon?
Figyelt kérdés
Srácok! Olyan emberrel szeretnék beszélni, aki ugyan erre izgul, hogy megosztja a barátnőjét, megcsalják v mással fekszik le. Van itt olyan rajtam kívül?2014. ápr. 26. 22:27
11/27 A kérdező kommentje:
*válaszokat
2014. ápr. 26. 22:30
12/27 anonim válasza:
Beteg vagy de nagyon.Egy normális kapcsolatba az ilyen nem fér bele.
13/27 A kérdező kommentje:
köszönöm, de ha csak fikázni tudsz ne is írj. erre nem vagyok kíváncsi. Azt hittem ezen az oldalon megértő emberek vannak akik segíteni akarnak. Úgy látszik ez nem ilyen egyszerű.
2014. ápr. 26. 22:39
14/27 csingilingg84 válasza:
Először is nem tudom minek nyomod itt a szöveget, hogy: "azt hittem, hogy ezen az oldalon rendes emberek vannak.." Felejtsd el. És hogy kérheted, hogy erre egy épeszű ember neked kielégítő választ írjon? Hogyan? Gondolkozz már el ember...-.-
15/27 anonim válasza:
Ha komolyan ilyen problémáid vannak, nem is tudom miért idejöttél bakki, annyira sötét vagy... viszont segítek, pedig ez a válasz totál evidens: SZEXOLÓGUS!!!
16/27 A kérdező kommentje:
Figyelj, van egy problémám amire megoldást keresek. szerintem ezért nem kéne leszólni. Kinek ilyen kinek olyan problémája van. Nekem éppen ez a problémám. Tudom hogy nem egy mindennapi eset, de ezért is jöttem erre az oldalra.
2014. ápr. 26. 22:55
17/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ ! :)
2014. ápr. 26. 22:56
18/27 anonim válasza:
Ha megbeszélted a csajjal, és óő is akarja, akkor szóljatok nyugodtan.
19/27 A kérdező kommentje:
írj privátban!!!! :)
2014. ápr. 26. 23:20
20/27 anonim válasza:
Sehogy...
Keress olyat, aki ilyen típus( ha lehet így írni) én nem volnék képes megcsalni valakit akit szeretek, mert nem is vonzódom máshoz,igazából.
Targyilagosan meg tudom állapítani, ha valaki jó pasi..stbhiszen nem vagyok vak, de nem vonz, nem indul be a kémia.. Kémia nélkül pedig szar a szex..( nekem)
Van ilyen több is, mint te...de ehhez megfelelő parter kell.
Mondd el a vágyadat, te tudod, hogy fog rá reagálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!