Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért forr a vérem?
Sziasztok!
Egy nagyon kényes kérdéseben kérném a segítségeteket. A párommal most már évek óta együtt vagyunk, természetesen együtt is élünk, tervezgetjük a jövőnket. Minden rendben van, minden téren, nagyon szeretjük egymást. Természetesen a tűz és a szenvedély már nem olyan erős és lángoló, mint az elején, de ezt a részét nem is magyarázom, hiszen mindenki ismeri.
Fontos rólam tudni, hogy eddig az összes párom mellett félreléptem, hol kedvtelésből (mert nem voltam szerelmes), hol dafke (hogy bánthassam, az akkor már a kapcsolat vége felé járó páromat), hol szimplán azért, mert a kémia visszautasíthatatlan volt a másik féllel (és inkább ez volt a jellemző ok, vagy indok, amiért félreléptem).
A jelenlegi páromat azonban sosem csaltam meg, nem léptem félre, és nem flörtöltem senkivel. Viszont a cégnél, ahol dolgozom van egy személy, aki iszonyúan mozgatja a fantáziámat, és iszonyú erős kémia működik közöttünk. Nem adunk egymásnak egyértelmű jeleket, de tudom, hogy ő sem fér a bőrébe. Náluk már kicsit komolyabb a helyzet, van házasság és gyermek is, mégis beszéltünk kettőnkről szóban, pár mondat erejéig. Akkor is csak annyit állapítottunk meg, hogy milyen jó lenne ha, de mivel egy cégnél dolgozunk így nem, és majd ha egyikünk elkerül a cégtől...
Az a kérdésem, hogy miért van az, hogy nem tudok ellenállni a csábításnak, a flörtnek, miért nem tudok nemet mondani magamnak és a vágyaimnak?
Még akkor sem tudtam, amikor külföldre menekültem egy szakítást követően, mert annyira szerelmes voltam abba a páromba, és mégis félreléptem mellette.
Tapasztal hasonlót magán valaki?
Ha meg is történik és sosem akarok többet, mint szex, és eddig mindig így választottam partnert a dologhoz. A fenti esetben is ugyanez a helyzet.
Kérem kíméljetek meg az erkölcs csőszi hegyi beszédektől. Olyanok tanácsára és meglátásaira van szükségem, akik hasonló gondokkal küzdöttek vagy küzdenek. Köszönöm! :)
Ezt hogyan lehetne elkerülni?
Ez nem lesz hegyi beszéd:
Egy utolsó kurwa vagy, aki magán kívül senkivel nem foglalkozik.
Született r*banc vagy, van ez így, ezzel a természettel áldott (vagy vert meg, nézőpont kérdése) a sors. Neked nem való elköteleződés és család, gyerek, mert ilyen maradsz és cserben hagysz mindenkit. Erre nincs tanács, ilyen vagy, csak a saját akaraterőd lehet megoldás, de úgy látom kibújsz a felelősség alól, ezt csak te döntheted el, a saját fejedben, valahogy gerincet kellene növesztened, hogy legyen tartásod.
27F
A megoldás egyszerű, ne élj kapcsolatban. Úgy legalább nem cseszed el más életét.
Ha pedig ragaszkodsz a barátnődhöz, ha meggebedsz is, maradj hűséges. A sportolás segíthet a feszkó oldásában. De még inkább a párod boldogsága érdekében kéne felhasználni az energiáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!