Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy nem forr be ez a seb soha?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és nem az a gyerekes gondolkodású. Bajban vagyok kérlek mondjatok pár jó tanácsot. Röviden elmesélem a történetet.16 éves voltam amikor magyar lány létemre beleszerettem egy nálam 3 évvel idősebb roma srácba. Egy kis faluban lakom, vele együtt. Tegyétek félre légyszi az előitéleteket mert ő tényleg nem olyan. Anyukájával él aki nagyon aranyos, pár barátja van az is falun belüli és mind magyar. Sőtt szinte utálja még ő maga is az olyan romákat akiket kell is. Semmi kapcsolata nincs velük és bőrszinén kívül semmiről nem mondaná meg senki mert értelmes érettségizett srác akit imádnak a munkahelyén is. Nos én annó beleszerettem és összejöttünk. Kb 5 hónapig bírtam a harcot a családommal. Annak ellenére hogy tudják hogy jó srác. Sőtt járásunk ideje alatt is pl a nagybátyámmal jó viszonba volt. Azóta mégjobb. Még a faterom is meghívja sörözni ha összefutnak. Ami mondjuk mindennapos. A srác szakított velem azért hogy az én családi békém helyreálljon. Nagyon rossz volt. Utánna neki is meg nekem is voltak kapcsolataink. Nekem hosszútávú nem volt. Neki volt egy 3 éves kapcsolata szintén egy magyar csajjal. De elmúlt a szerelem. Én mindíg próbáltam kerülni azt a haveri társaságot ahol ő van mert rossz volt látnom őt.5 év eltelt ő 2 éve szakitott a csajával és most egy buliba keveredtünk. Sajna kijött belőlem minden és odamentem hozzá. Beszélgettünk, megöleltem. Nyeltem nagyokat, sírtam és úgy éreztem végre megölelhettem újra. Nem voltunk piásak ő sem és én sem hogy a pia miatt jött volna ki. Sikerült az ő sebeit is feltépnem ezzel elég rendesen. Szinte minden nap találkozunk de nem négyszemközt sőtt azt kerülöm is. Még a szemébe sem tudok, tudtam belenézni 5 éve mert fáj hogy mi miatt nem lehetünk együtt. Normális dolog ez? Tudom hogy ismét felborulna a családi béke. De félek hogy egy életre nyomot fog hagyni bennem. Ha 5 évig nem találtam olyan srácot aki ezt kitudta volna ásni onnnan mélyről akkor szerintem az már baj. De ezt ő is mondta nekem amikor kb 1 órát dumáltunk. Lehet az váltotta ki belőlem hogy elmondjam neki amit azóta is érzek mióta szétmentünk hogy nem sokára ő külfödre fog költözni és csak párhavonta fog hazanézni. Nem tudom! Tudom hogy mindent feldobna értem annak ellenére hogy ő annó túllépett "rajtam", de most ugyan úgy öleltük egymást mint annó az utolsó ölelés volt. Szerintetek meg lehet ezt úszni úgy hogy magamba zárom és elrejtem jó mélyre és kerülöm mint a rossz pénzt csak a családom miatt? Ti mit tennétek?2012. nov. 16. 00:18
1/9 anonim válasza:
Magadra hallgas,ne a családra! A Te életed! Ne akarj megfelelni a családodnak,az egy más generáció,máhogy nőttek fel,más az értékrend stb.. És különben is még fiatal vagy,előtted az élet.Beszélj a sráccal,és legyetek boldogok,csak Magaddal,magatokkal foglalkozz,azzal ami Neked jó.
2/9 anonim válasza:
Sajnálom, ezt elrontottad, le kell sz*rni a család véleményét ilyenben. 19/F
3/9 anonim válasza:
Nekem ott sántít a dolog, hogy azért érdekes módon utánad is magyar lánnyal állt össze, pedig nem hinném, hogy ott jobban tapsikolt volna az örömtől a csaj családja. A másik pedig, hogy ha ti tényleg egymásnak lennétek teremtve, akkor már rég együtt lennétek. ha egy pasi téged akar, akkor 6 lóval se lehet elvonszolni tőled, család ide vagy oda... Szerintem ennek a srácnak negyedannyit nem jelentettél mint fordítva, úgyhogy én a helyedben nem nagyon merengenék rajta.
4/9 anonim válasza:
Ez egy nagyon kényes téma. Egyáltalán nem csípem a cigányokat (nálunk ezek vannak, nem romák, mert meg sem érdemlik a roma szót, mindegy), de nem ítéllek el, nincs is hozzá jogom. Nem tudom, hogy milyen a kapcsolatod a szüleiddel, de ha képes voltál arra, hogy szakítsatok miattuk, akkor gondolom szoros. Szerintem próbáld meg elfelejteni a srácot, bár mondom, én elfogult vagyok, mert nem csípem őket és én se szeretném ha a gyerekem közülük választana (konkrétan azért nem szülök, mert itt négy iskola van, abba kb 50 magyar, de szerintem sokat mondok). Ha tényleg annyira erős köztetek ez a dolog, akkor még további 5 év után is megtaláljátok egymást, ha meg nem, akkor addigra túl leszel rajta. Ha az első jönne be, akkor meg a srácot választanám. Ha a szüleid szeretnek (gondolom igen, mert akkor nem féltenének), akkor megfognak békélni a helyzettel.
5/9 A kérdező kommentje:
A srácot 100 lóval sem lehetne, lehetett volna mellőlem elrángatni. Csupán annyira szeretett hogy nem bírta nézni hogy én harcolok a családommal és szenvedek meg nem szivesen megyek haza. Annó ez miatt határozta el hogy legyen vége inkább hogy én ne szenvedjek. Saját magát leszarta. Pedig hidjétek el visszahalottam hogy mindenki szeme láttára esett össze mert úgy beremegett az nap amikor elhagyott. Az én családommal meg azért nem is állt neki harcolni mert nem akarta hogy ez nekem rossz legyen.
2012. nov. 16. 00:41
6/9 A kérdező kommentje:
Jah és igen a másik lánnyal akivel összeállt az szinte itt lakott nála. Mondhatni élettársak voltak pedig nála 1 évvel fiatalabb volt csaj. Az ő szülei sem örültek először igen. Csak az a csaj erősebb volt és kiharcolta hogy elfogadják. Még a csaj családját is vitte magával nyaralni olaszba a végén annyira elfogadták.
2012. nov. 16. 00:49
7/9 anonim válasza:
Figyi, hagyjuk ezt a szívszorító melodrámát, hogy remegve esett össze, mikor elhagytad. Induljunk ki abból, hogy szeretett, de mégis a könnyebbik utat választotta, hogy ne kelljen konfrontálódnia a családoddal és lepattant. Mert ez a kőkemény igazság. Ha valakit igazán szeretek, akkor fogom és elviszem magammal vagyis tűzön-vízen át harcolok magunkért. Ő ezt tette? Nem. Ennyi.
8/9 anonim válasza:
én se bírom őket .. rossz tulajdonságom beismerem de ez van .... am igazat kell adnom az utolsónak.... Elhiszem h nagyon jó kapcsolatod volt vele meg minden de nekem kicsit túl... nagy drámának tűnik8lehet h nem az) a lényeg az h ha valakit igazán szeretsz soha nem adod fel a kapcsolatotokat és ha valakit igazán szeretsz akkor nem érdekel mit mondd a családod .. a te elmondásod szerint nem ez volt
9/9 anonim válasza:
redvás cigóval ne gyere össze me álmodba lekésel azt ellopja a pénzedet lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!