Skyrim-ozók figyelem! Mit jelent az, ha megyek és egyszer csak ki írja a játék bal felső sarokban hogy, forr a vérem, és vörössé válik 5 másodpercre a képernyő? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Éppen éjfél tájt, megyek a városba és egyszer csak egy nagyszerű sikoly szerű hang fogad meg egy 5 másodpercig tartó vörös képernyő... Mondom is, éppen magamba: - Mi a sz*r ez?!
És aztán eltűnik. Mondtam is, hogy: - Lehet hogy csak most az egyszer jelenik meg, lehet hogy nem fog soha többé...
Aha, a lósz*art, nem.
Majdnem minden este megjelenik, és ettől a rideg, irritáló hangtól majd kiesek a székből.
Kérlek mondjátok el, hogy mi illetve ki miatt írja ezt ki. Mert ez csak egy karakteremnél van. És mivel lehet ebből a baromságból kigyógyulni?
2014. jan. 3. 11:13
1/4 anonim válasza:
Elkaptad a vámpirizmust. Beszélj egy kocsmárossal a pletykákról és adni fog egy küldit.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2014. jan. 3. 23:13
3/4 anonim válasza:
Akarsz vámpír lenni vagy nem? te döntöd el ha akarsz(nem ajánlom)akkor várd meg amíg az leszel(78 játék óra)ha nem akarsz egy boltban vegyél cure disease potit vagy imátkoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, imádkoztam már, megoldódott... Természetes, hogy nem akarok vámpír lenni. Borzalmas, annak lenni... Bár, már a leírásban sem írtam róla szépeket... De azért, kösz... A potis dolgot erről nem tudtam. Megy a zöld neked is!
2014. jan. 12. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!