Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátottam! Valóban megváltozott?
10es! Sajnálom, hogy rossz alakokkal hozott össze téged a sors, de úgy gondolom, hogy minden (link/tróger)férfi életében van egy nő akiért képes megváltozni! Ez nem létszükség, csak nem te voltál az akit ilyen mélyen tisztelne, te nem értél neki annyit, hogy érted változzon... Szerintem nézd meg majd ezt a pasit x év múlva! (lehet hogy 50éves lesz,) de tuti hogy meg fog változni, ha eljön számára az A NŐ, akiért érdemes...
Ezzel nem bántani akarlak, csak egy kicsit a betokosodott látókörödet szélesíteni...
" Megbeszélni, mi? Jah, megbeszéljük, és aztán lépek le, háh!"
Uhh... Szarkazmus van a mondatodban, pedig mennyivel előrébb lennél, ha tényleg megbeszélted volna vele miértet, s utána pápát integetsz, magadbaszállsz, elgondolkozol, fejlődsz...
7
köszönöm szépen, hogy megosztottad :)
örülök, hogy így alakult és nagyon jól megvagytok...
én úgy érzem ez nálunk is így lehet! annyira megalázkodott, előttem és a barátaim előtt is....Bizonyított, ahogy csak bírt és a mai napig ezt is teszi! Így már képtelen lennék elhinni, hogy képes lenne még egyszer kockáztatni ezt, pláne, hogy tudja mire vagyok képes, ha ki kell deríteni valamit :)
Én magamból indultam ki, amikor döntöttem ő is mondta, hogy ne rögtön mondjak valamit, hanem gondoljam át, mert tudja nehéz helyzetben vagyok. Én is voltam már vétkes és követtem el hibákat, de miután megtettem a butaságom, azt mondta, hogy soha az életben nem tennék olyan butaságot, ebből kifolyólag merem feltételezni róla, hogy ő sem tenné. Az, hogy visszafogadtam már csúnya szó inkább belementem, hogy adok még egy esélyt ennek az egésznek oka van, ami nem más, hogy én is akarom. Fájdalom volt és még néha meg meg csap a szele, ellensúlyozza az, hogy próbálja szépen vissza építeni a dolgokat. Természetesen én is máshogy csinálok már mindent, annak ellenére, hogy nagyon nehéz az az idő, amikor nem velem van, mára már eljutottam oda, hogy nem festem fel az ördögöt a falra. Ezzel is mutatva neki, hogy igen mivel férfiból van...höh na jó és nem csak azért, mert mi nekünk nőknek is igen csak szükségünk van a kis saját szabadságunkra, ez neki is legyen meg.
igazából ez olyan dolog, hogy számos kapcsolat van még, ami úgy működik, hogy az egyes felek azt hiszik minden rendben van...titkon viszont valamelyik szeretőt tart...
lehet nem vagyok benne biztos és vannak kétségeim, de adtam még egy esélyt és nagy terhet cipelek ezzel a vállamon...pusztán csak azért, mert félek, hogy megint át leszek verve... igen megpróbáltuk külön rossz volt, most pedig igyekszünk vagy próbáljuk máshogy csinálni... viszont nem azért tettem fel a kérdést, hogy egyesek megmondják amit én is tudok, hanem azért tettem fel, mert kíváncsi vagyok kinek, hogyan sikerült ezt leküzdenie, vagy a történetére ...amiből tanulhatok és valaki véletlenül rábukkan akkor tanulhat....esetleg tanulhatunk egymástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!