Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett vele hogy hirtelen megváltozott?
Mi történhetett vele hogy hirtelen megváltozott?
Valamelyik nap a páromnak, vagyis az exemnek rózsát vittem ajándékba, minden rendben volt. Másnap egész nap rohangáltam, így este fele elég fáradt voltam, írtam neki, hogy lepihenek: így is tettem. Amikor reggel felébredtem, láttam, hogy hívott, és több sms-t is írt. Felmentem fb-ra, rögtön rám írt, erre válaszoltam, de ezután megszakította velem a kapcsolatot. Visszakérte a cuccait. Átvittem és egy szatyorban felakasztottam a kapujukra. Nekem ez nagyon rosszul esett. Ennyit jelentettem neki? Mikor felhívtam, úgy beszélt velem mint egy kutyával, két nappal korábban még én voltam neki a mindene(elmondása szerint). Eltűrtem, hogy sokszor beszólt, a nehéz természetet, ez sem volt elég neki. Nem becsülte meg a kapcsolatunkat.
az első válaszoló csak a másik oldal nézőpontját osztotta meg velünk.
mi történt? gyerekesen sértődékenyek vagytok mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!