Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Félek a Férfiaktól!
Most lett vége egy másfél éves kapcsolatomnak egy muszlim fiúval. Rengeteget megszenvedtem ebben a kapcsolatban a gondolkodásvilága és a hozzáállása miatt. Aztán kiderült, hogy végig csalt a kapcsolat alatt több nővel.. Összetört bennem minden, a férfi akiért oda voltam nem szeretett engem soha. Azóta nemtudok megbízni senkiben.. Vannak magyar fiúk akik lennének velem de félek az újabb csalódástól és önbizalomhiánnyal is szenvedek.. Nagyon le ment az önbizalmam mióta megcsaltak.. Mit tegyek?
Köszi!
Énis gondoltam rá, hogy belekezdek valami újba, csak nemtudom kivel. Baráti társaságból kéne keresnem valakit.
Hát, úgy látszik nem voltam neki elég Gyönyörű.. :) de azért köszönöm!
Jaj dehogy nem.Nem voltál elég nagy köcsög te is. Ez a baj,ezek nem értenek a szép szóból...sem.
Zaklat még?
Az önbizalmad felé elsősorban nem egy új párkapcsolat fog vezetni.Az csak megint ad egy csapda,hogy valakire rátámaszkodj.Az fog vezetni,ha végre meg tudsz állni a saját lábadon.
Persze ez nem azt jelenti,hogy közben ne legyen párkapcsolatod.
Nem zaklat. Van neki más.. De viszont ebben az a furcsa, hogy akárhányszor elakartam hagyni, mert éreztem, hogy megcsal, nem hagyta.. Elakartam tőle menni és nem engedett ki az ajtón.. Ideges lett és erőszakos
Igen, egy ideig biztosan egyedül leszek csak tartok tőle, hogy jó darabig nem fogok bízni senkiben.
Nem, nem "a muszlimokat" ismerted ki, hanem egyetlen balféket, aki átvert, és történetesen muszlim.
Bár tény, hogy a konzervatívabb muszlimoknál sokan nem tisztelik a nőket, és tradícionálisan a többnejűség hívei, de bőven van rá ellenpélda is a muszlimok között is.
De ugyanúgy találhatsz hűtlen b*rmot, aki emberszámba se vesz a katolikusok között, a zsidók között, akárhol.
Összességében azonban azt tanácsolom, hogy mielőtt vadul belevágsz egy kapcsolatba, ismerd meg, hogy milyen az, akivel össze akarnál jönni!
Egyébként egy dolgot nem értek: ha rengeteget szenvedtél ebben a kapcsolatban, akkor minek voltál vele másfél évig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!