Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm nem tudom magam túltenni miért?
Még Jézus is ezt említette, mint az egyetlen válóokot. Na vajon miért? Innentől már sosem fogsz tudni úgy megbízni benne, mert átvert. Most már kár lenne sajnálkoznia rajta és megbánnia. Ez nem olyan dolog, ami javítható. És még nem is magától mondta el, tehát sunyi és lapított. Nem megbízható.
Hagyd ott, jobb lesz neked mással! Hidd el!
Biztosan nem lovalod bele magadat?
Sokszor követik el azt a hibát, hogy hajlamosak erre, és már régen megbocsájtott,
de nem képes észrevenni. Ha erről van szó, a felismerése már komoly előrelépés lesz. És ne hagyd ki a számitásból, hogy az emberek hibáznak, néha k. nagyokat.
Oltári hibákat mindenki követ el, ha nem is megcsalást, hanem mást. Te is, vagy csak fogsz, de neked is lesz szükséged megbocsájtásra.
Ha viszont tényleg képtelen vagy megbocsájtani neki, szerintem szólj neki, hogy ez nem fog menni.
Azért merem ez utóbbi mondani, mert te legalább dolgoztál a megoldáson, nem reflexből boritod az asztalt, hanem akarod a megoldást, ami csak nem akar sikerülni. Szerintem még a fenti szempontok alapján párszor gondolkodj el rajta, és ha tényleg nem fog működni, akkor sajnos meg kell lépned a szakitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!