Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok! Ti mit tennétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit tennétek, ha megcsalt volna szilveszterkor a barátotok? (16/L)

Figyelt kérdés

2014. jan. 3. 13:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ajánlott megkérdezni a srácot, hoyg mit mond, és főleg hogyan, milyen stilusban.

És ne csak "lehet", hanem biztosan kérdezd meg. Objektiv döntéshez objektiv, első kézből lévő infó kell :)

Mert "és nem is tőle tudtam meg". Még az is lehet, hogy nem igaz.

2014. jan. 3. 13:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fránya általánosítás.. Felejtsd el a hülye sztereotipiádat.. Kérdezd meg tőle, hogy valójában így van e, mert mostanság sok a féltékeny sz.r.. Lehet, hogy kamuztak, hogy szétszedjenek benneteket.. Csak egy valakitől kell megtudnod ezt, és ez a pasid.. Kérdezd meg nyugodtan, hisz 1ütt vagytok, és mindent megosztatok 1mással.. Ha pedig valójában így van, akkor ez csak a lelkeden, jószivüségeden múlik, hogy megengeded e neki hogy újra bántson.. 1 dolog az, hogy szereted, a másik hogy a hűség kölcsönös kell hogy legyen.. Én a te helyedben leinnám magam(F), szakitanák vele.. Ha nem tisztel meg annyival, hogy csak hozzád legyen hűséges, akkor dobd..
2014. jan. 3. 13:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Dobnám a p***ába
2014. jan. 3. 13:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyertelmű, szakítanék.

A részegség nem kifogás, ha esetleg ezt mondaná...

2014. jan. 3. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
81%

LAPÁTRA VELE!

Kivétel ha már 5 éve együtt vagytok és nagyon komoly kapcsolat, de az 16 évesen kétlem.

Szóval, dobd ki.

2014. jan. 3. 14:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Ó basszus, pedig eddig olyan boldog voltam. Nem akarom, hogy csak ennyiben maradjon az egész. :'((
2014. jan. 3. 14:59
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Ráadásul nem is ő mondja el neked , hanem más. Gerinctelen egy suttyó alak lehet.

Szerinted ezalapján mennyibe vesz téged? Magas ívben tojik arra , hogy te mit érzel

2014. jan. 3. 15:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Boldog voltál, hogy megcsalt?

Ennek már vége van, vagy egalázkodszm aztan majd még párszor megcsal...stb

Kess olyan aki értékel

KOMOLYAN

2014. jan. 3. 15:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem azért voltam boldog, mert megcsalt, hanem amíg jártunk, mert "szeretett".
2014. jan. 3. 15:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Tudom...ez ironia volt...

Nem, ő nem szeretett, mert akkor nem más lánnyal csókolóztt vona... Ez a lényeg

2014. jan. 3. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!