Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a menyasszonyom, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a menyasszonyom, úgy hogy 9 éve együtt vagyunk, mit tegyek, nem bírom feldolgozni?

Figyelt kérdés

9 éve vagyunk együtt,kiderült hogy nyolc hónapja megcsalt!Hazament a szüleihez egy hét végére,este elmentek discoba,ott találkozott egy régi ismerősével,számot cseréltek,másnap sms ezek hogy felmennek a csávóhoz,eljott érte felmentek a lakásába és keféltek.Utána felrakta a buszra és jött haza,én mentem ki az állomásra elé!A csávó barátnője írta meg hogy mi történt!Teljesen ledobbentem,nem tudok aludni enni ezer a pulzusom!A menyasszonyom azt mondta azért tette mert rosszul bántam vele,rosszul beszéltem vele és hogy nőnek akarta érezni magát!Egyébként ő pontosan ugyanúgy olyan módon és stílusban beszélt vélek mint ő velem!Van közös házunk közös hitelek,kutyák macskák,egyedül egyikünk sem tudna megélni a jelen helyzetben!De én nem bírom elviselni hogy egy idegen férfi,nyalta dugta...hányingerem van tőle!Hozzá érni sincs gusztusom l,pedig nagyon szeretem!Beszéltünk azt mondta hogy ő is szeret és velem akar maradni!Akár. milyen is vagyok nem ez a megoldás,én is megtehettem volna mert ő is pontosan ugyanúgy viselkedett velem!Mit tegyek valami tanács,aki volt hasonló helyzetben!

köszönöm /f27

2013. dec. 4. 05:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

HA TÉNYLEG FONTOSAK VAGYTOK EGYMÁSNAK akkor érdemes elmnni vmi pár terápiára vagy pszichológushoz. Aki ki tudja elemezni ezt az egész szituációt hogy miért döntött úgy a barátnőd hogy megcsal ha szeret, mi indította, hogy ilyet tegyen.

Egyszer volt egy pasim az első aki nagyon csúnyán bánt velem, mivel nem volt előtte még barátom nem nagyon tünt fel hogy mennyire nem értékel.

AZtán szakítottunk, de még mindig őt szerettem, jött egy nagyon kedves srác bókolt, türelmes volt, bár semmit nem éreztem iránta de lefeküdtem vele azonnal mert egyszerűen jó volt azt érezni hogy nő vagyok és szeretnek.

Szóval szerintem ha mind ketten tanultok egy kis önismeretet vagy egymás gondolkozásáról akkor sztem megmenthető a kapcsolat.

2013. dec. 11. 10:23
 22/26 anonim ***** válasza:

Mi lett végül veletek?

Nagyon nehéz nektek én minimum Dunának mentem volna...

Talán a helyedben azt csináltam volna hogy szakítotok, kicsit gondolkozol, csajozol meg ilyenek és utána fél év után, mikor már mindenki kiadta a gőz mindaketten rájöttök, hogy nem tudok egymás nélkül élni :)

2013. dec. 11. 20:02
 23/26 anonim válasza:
ha te is megcsalod egy másik lánnyal akkor talán 1:1 bár én már nem tudnék többé úgy nézni a barátnőmre...már sose lenne a régi tehát szakítanék vele,még épp van időd mással újrakezdeni...
2013. dec. 12. 03:24
 24/26 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem hogy maradok vele,de nem megbocsátottam,hanem (betoltam egy fiókban a dolgot)!Megpróbálok változni,a modoromon változtatni!Azt mondta a menyasszonyom hogy megbánta,ezt mondjuk látom is rajta!De majd ha maradunk együtt kiderül pl. egy év múlva hogy mi lesz!Más nő után addig nem akarok nézni amíg vele vagyok,mert ennyi gerinc szorult belém,és ez által is több vagyok nála!Meg szeretem is!Ha nem tudom a későbbiekben helyretenni a dolgot akkor szakítok vele!De igen rossz érzés ez az egész,ne kerüljön senki soha ilyen helyzetbe!Köszönöm a válaszaitokat!
2013. dec. 12. 09:25
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Bocs hogy ezt mondom de papucs vagy, hogy megcsalnak és még magadat okolod meg Te akarsz változtatni. Talán éppen ezért csalt meg, a nőknek ugyanis egy karakán, határozott és tökös pasi kell nem egy tacskó aki lohol a nyomába!

Tiszteletet és megbecsülést azzal kelthettél volna benne ha kidobod és hagyod, hogy fussa a kis köreit érted aztán nagy kegyesen visszafogadod. Akkor látná, hogy itt bizony nincs kecmec vagy Te vagy mások.

Így viszont mi jön le neki? Az, hogy téged nyugodtan palira lehet venni., nyugodtan lehet neki más mert úgysem tudsz elszakadni tőle. Csak legközelebb már sokkal óvatosabb lesz, hogy ne derüljön ki. Elbaltáztad. Az egyetlen dolog ami hatásos visszatartó erő lett volna az az ha most elhagyod és x idő múlva ha még mindig teper érted esetleg visszafogadod. Akkor esetleg megbecsülne. Így viszont semmi esélyed a hűségére de gondold hozzá mert úgysem fogod többet megtudni ha félremegy.

2013. dec. 12. 09:38
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna ilyen konnyen engedned magad...Ha egyszer megtette maskor is fogja.Szerintem is az lett volna a legjobb megoldas,ha megmutattad volna,hogy teged nem lehet csak ugy megcsalni...
2013. dec. 27. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!