Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a menyasszonyom, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a menyasszonyom, úgy hogy 9 éve együtt vagyunk, mit tegyek, nem bírom feldolgozni?

Figyelt kérdés

9 éve vagyunk együtt,kiderült hogy nyolc hónapja megcsalt!Hazament a szüleihez egy hét végére,este elmentek discoba,ott találkozott egy régi ismerősével,számot cseréltek,másnap sms ezek hogy felmennek a csávóhoz,eljott érte felmentek a lakásába és keféltek.Utána felrakta a buszra és jött haza,én mentem ki az állomásra elé!A csávó barátnője írta meg hogy mi történt!Teljesen ledobbentem,nem tudok aludni enni ezer a pulzusom!A menyasszonyom azt mondta azért tette mert rosszul bántam vele,rosszul beszéltem vele és hogy nőnek akarta érezni magát!Egyébként ő pontosan ugyanúgy olyan módon és stílusban beszélt vélek mint ő velem!Van közös házunk közös hitelek,kutyák macskák,egyedül egyikünk sem tudna megélni a jelen helyzetben!De én nem bírom elviselni hogy egy idegen férfi,nyalta dugta...hányingerem van tőle!Hozzá érni sincs gusztusom l,pedig nagyon szeretem!Beszéltünk azt mondta hogy ő is szeret és velem akar maradni!Akár. milyen is vagyok nem ez a megoldás,én is megtehettem volna mert ő is pontosan ugyanúgy viselkedett velem!Mit tegyek valami tanács,aki volt hasonló helyzetben!

köszönöm /f27

2013. dec. 4. 05:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hú, durva... Én nem tudnék megbocsátani neki, egy életre megundorodnék tőle! Ahogy te is írtad... más nyalta, dugta, beleélvezett, ő meg szopta, lenyelte...

Sajnos sok tanácsot nem fogunk tudni adni. Ha te még akarod beszéld meg vele, de ez már nem lesz olyan, mint régen... ha lefekszel vele mindig arra fogsz gondolni, hogy esetleg most épp kivel, mikor, hol? Meg más után takarítani... Ezt valahogy fel kell dolgoznod, vagy hagyd el. Nagyon sajnálom!

2013. dec. 4. 10:12
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
Csald vissza. De keményen. Ha akkor sem javul a közérzeted akkor visszatérhetünk a témára. De most ez lenne az első, ha nem akarod még kidobni. Csald meg 3 nővel. Habár ez morálisan már nem lenne megcsalás. Hidd el addig nem fogod jobban érezni magad.
2013. dec. 4. 10:12
 13/26 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nehéz lesz, de rakd ki. Bármikor megtenné újra.... Majd szeretsz mást, olyat aki nem képes ilyenre, és viszont szeret. Ha rosszban vagyok a barátommal, még akkor is, eszembe se jutna megcsalni, másra nem is bírok nézni,csak rá.

Ha visszafogadod, utána már csak magadnak köszönheted, ami történni fog, mert a dolgok nem változnak meg egyik percről a másikra, a kapcsolatotokban valami megtört, és persze meg lehet ragasztani, de valószínűleg sosem lesz már a régi.... Gondolkozz el, most akarsz egy "kis rosszat", és elhagyod, szenvedsz pár hónapot és boldog leszel, vagy vele maradsz és nagyon sokat szenvedsz.... Egy ilyet nem lehet elfelejteni... Az anyagiak...... szerintem legyen ez a legkevesebb, ne kifogásnak vagy indoknak használjátok,ne ez döntse el, hogy mi lesz kettőtökkel, mert az gáz...

2013. dec. 4. 10:13
 14/26 anonim ***** válasza:
59%
Én azt nem értem, hogy minek akart hozzád menni a csaj? Maga a stílus amiben írsz is gusztustalan, ujjal mutogatsz rá hogy mit képzel, ugyanúgy bánsz vele ahogy ő veled. Gondolom abba senki nem gondol bele, hogy lehet hogy az a 9 év azzal telt, hogy a csaj tűrt, és akkor jött valaki, aki szemében nem az volt a perdöntő érv, hogy de hát közösek az adósságaink meg a macska. Arra kíváncsi lennék, mi alapján gondolják az itt összegyűlt alfahímek, hogy egy nőnek x év után nincs már szüksége a törődésre, és elég neki a megszokás, amibe hajlamos a legtöbb férfi belekényelmesedni. Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy elképesztő mennyien ugranak leku.rvázni egy nőt ha megcsalta a párját, de ha ugyanezt egy férfi követi el, akkor jönnek a jótanácsok hogy mit rontott el a nő, meg a hülye magyarázatok az evolúcióval.
2013. dec. 4. 10:50
 15/26 anonim ***** válasza:
29%

szerintem erre nincs megfelelő válasz. Nincs arany megoldás. 9 éve vagytok együtt, valami baj volt, nem beszéltétek meg, a másik srác jó helyen volt jó időben, a lány éppen sebezhető volt.

Én azt mondom, ez mindenkivel előfordulhat. Sajnos egy kapcsolat ilyen, főleg ennyi év után. Ha szerencsés az ember nem történik ilyen, ha mégis, remélhetőleg jót tesz a kapcsolatnak, mert kimozdítja a szürkeségből.

Én is 6 éve vagyok menyasszonyommal együtt, bevallom, volt már olyan időszak, nem egyszer, hogy ha adódott volna, megtettem volna. Nem vagyok rá büszke, de az élet ilyen, kiszámíthatatlan, vannak mélypontok. Szerencsémre sosem volt éppen lehetőségem megtenni és átéltem az időszakokat. És volt már olyan, hogy ott volt az alkalom, a lány, akibe még bele is szerettem amennyire rövid idő alatt lehet, aki megtett volna mindent értem, bármit is kérek, de nem voltam mélypontban, és emiatt tiszta fejjel (és fájó szívvel) nemet tudtam mondani. És szerintem ugyanúgy van asszonykám is ezzel. Neki is volt rá már lehetősége, tudom, mert ismerem azokat akik mindig is hajtottak rá és fűzték és sajnos tudom, hogy ha pont rossz időpont van, akkor lehet megtenné ő is. Ez ellen nem lehet sokat tenni, max élvezni az életet és a jót amit ad, addig amíg lehet és úgy élni minden napodat a szerelmeddel, mintha az utolsó napotok lenne együtt.

Próbáld meglátni a szépet az egészben, még ha iszonyat nehéz is. Visszament hozzád. Te többet jelentesz neki, mint egy farok aki csak egy éjszakára kellett.

2013. dec. 4. 11:41
 16/26 anonim ***** válasza:
34%

Én is megcsaltam már a páromat és azt gondolom, hogy ő is engem. Mégis együtt maradtunk, mert rájöttünk, hogy mi egymáshoz tartozunk, bármi történjen is. Veszekedések, nézeteltérések vannak ugyan közöttünk, de 2 felnőtt embernek nem kéne úgy viselkednie, mint a tiniknek.

A kommunikáció tényleg hasznos dolog tud lenni, de van, amikor már az sem segít.

Mérlegeljetek!

2013. dec. 4. 13:52
 17/26 anonim ***** válasza:
62%

Úgy érzem, hogy mindkettőtöknek ez az első kapcsolata és ez is közrejátszott a dolgok alakulásában. Mert a problémákat nem így szokás megoldani egy komoly kapcsolatban, hanem leülünk, megbeszéljük kinek mi nem tetszik, eldöntjük, hogy változtatunk vagy sem és eszerint cselekszünk. Ha nincs változás, akkor meg rendszerint szakítás a vége.

Nálatok is voltak problémák, de ahelyett, hogy megoldottátok volna őket, a könnyebbik utat választottátok: homokba dugtátok a fejeteket és mentetek előre. Csakhogy a problémák nem oldódtak meg, inkább halmozódtak és egy apró szikra hatására robbantak. Mielőtt azt hinnéd, hogy a barátnőd pártján állok, elmondom, hogy egyáltalán nem. Gerinctelen dolgot művelt azzal, hogy megalázott Téged, mert ha neki nem jó ez a kapcsolat, akkor szakítson és lépjen tovább.

Én nem tudnék megbocsátani egy megcsalást és nem tudnám utána szeretni azt a nőt, aki a hátam mögött megalázott. De nem is hagytam volna, hogy a dolgok idáig fajuljanak, mert a megcsalásban általában mindkét fél vastagon benne van.

2013. dec. 4. 14:56
 18/26 anonim ***** válasza:
62%
MOndd meg neki csak akkor bocsajtasz meg, ha szerez egy lanyt 3- as szexre! Kicsit megkene alazni. Neked meg jobban kene vele banni annak ellenere, hogy o ugyanugy beszelt veled, de valaki legyen mar okosabb. Ha egyik fel sem intelligensebb a masiknal, akkor katasztrofa a vege.
2013. dec. 5. 16:53
 19/26 anonim ***** válasza:
55%

én akkor is ahhoz tartom magam, hogy nincs teljesen egyértelmű megoldás. Lehet itt írogatni a tiszta lelket és "én ilyet soha, de soha", megelőztem volna, mert én perfekt vagyok és mindent észreveszek, meg gerinctelen dolgok, de az élet nem fehér és fekete, senki sem tökéletes, vannak olyan napok.

Emberek vagyunk, sokat hibázunk, sokszor csak a hiba után vesszük észre, mit is csináltunk pontosan, nem kell megkövezni valakit azért mert vétkezett és nem perfekt, mint itt sokan. Múltat nem lehet megváltoztatni, a jövőt kell mérlegelni és kihozni a jelenből a legtöbbet.

Sajnos csak azt tudom mondani, hogy gondold át a dolgot, mi itt lópikulát nem tudunk beleszólni, mert ahhoz ismernünk kellene titeket és a 9 évet.

Amit csak tanácsolni tudok, hogy ne kapkodj el egy döntést se, ne haragból vagy érzelemből döntsél, gondold át ha kell százszor a dolgokat és adjál időt magadnak, hogy tisztázódjon minden.

2013. dec. 6. 11:35
 20/26 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2013. dec. 9. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!