Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfiakat tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat tényleg nem zavarja, hogy a barátnőjüknek rosszul esik, ha más nőket megbámulnak?

Figyelt kérdés
Sőt, tapasztalatok alapján egyes kan példányok ilyenkor a megbámult nőt hibáztatják. Tényleg minden pasi ennyire lelki beteg?

2013. nov. 21. 12:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
35%

Ez nem igény kérdése fogd már fel.Ha látok egy jó nőt mindig megnézem.Ha van barátnőm ha nincs.Mert szép.Az öreg papikák 40-50 év házasság után is megnézik a csinos nőket.

Ez van.Nincs ebben semmi rossz és semmi előjel.

Buta hisztis liba vagy.Csak azt jelenti.mást nem

2013. nov. 21. 13:09
 12/27 anonim ***** válasza:
63%
Olvastam az előbbi kérdésed is,ahhoz nem irtam.Na,ha ilyen felfogású barátnőm lenne mint Te már tarkón lőttem volna magam.Nem vakságot fogadunk,ha valakivel összejövünk.Nem azt mondom,hogy nyálcsorgatva kell nézni más nőket.Azt meg inkább nem is mondom ki a kan példány...
2013. nov. 21. 13:10
 13/27 anonim ***** válasza:
32%

"Te nyilván nem nézel meg egy pasit sem, ugye? :)"

De nem a párom szeme láttára, miközben kézenfogva sétálunk, te idióta!!!

2013. nov. 21. 13:14
 14/27 anonim ***** válasza:
67%

"Nem megcsalás, csak előjel."

Ez nagyon nem igaz...

2013. nov. 21. 13:16
 15/27 anonim ***** válasza:
hol volt leírva a kérdésben,hogy kézen fogva bámulta meg?Nem arról van szó!
2013. nov. 21. 13:16
 16/27 Shai-Hulud ***** válasza:
78%

Tudod Moncsika, amíg "kan példány" vagyok, addig annyi "ribänc példányt" bámulok meg, amennyit akarok.

Majd ha "KEDVESEM" leszek (így, csupa nagybetűvel), akkor senki másra nem fogok nézni, csak arra, aki így szólít.

2013. nov. 21. 13:17
 17/27 A kérdező kommentje:

16: Az a baj, hogy fordítva fogod fel a dolgot.

Amíg minden r...c példányt megnézel, nem leszel KEDVESEM, maradsz kan példány. Ha kiválasztasz egyet, és ő lesz a mindenek, akkor leszel KEDVESEM. Kapísi?

2013. nov. 21. 13:19
 18/27 Shai-Hulud ***** válasza:
65%

Nem én ülök fordítva, hanem Te. :)

Amíg független ember vagyok, addig megnézek MINDENKIT, például téged is. Ebből kialakulhat valami, aminek folyamán egyre inkább téged nézlek, és egyre kevésbé másokat.

Mire eljutunk odáig, hogy KEDVESEM leszek, addigra mér csak téged foglak nézni.

De ez egy FOLYAMAT.

Ez nem úgy működik, hogy én kiválasztom, és majd akkor én leszek.... :-)

Ez nagyon határozottan KÖLCSÖNÖSSÉGEN múlik.

De továbbra is fenntartom, hogy mindaddig, amíg csak a "kan példány" címre méltatsz, addig ne várd el, hogy csak téged nézzelek.

2013. nov. 21. 13:27
 19/27 anonim ***** válasza:
69%

Ez a "kan példány" jelző ráadásul alapvető tulajdonság negativ bélyegzésére meglehetősen sértő. Eléggé "minden nő ribi, mert sminkel" szintű.

Khm... Nem éppen tiszteletet vált ki...

2013. nov. 21. 13:32
 20/27 anonim ***** válasza:
41%

Én megértem azt, hogy ez egy nőnek rosszul esik. Ilyenkor kis túlzással minden más nő, akit a férfi megnéz a "r...c" jelzőt kapja.

Javítsatok ki, ha tévednék... szerintem ha valakit megnézel, nem egyenlő a hűtlenséggel. Sőt, ha valamit nem szabad, akkor már csak azért is muszáj odanézni. Hiszen rossz érzés, amikor valamit nem szabad vagy bizalmatlankodás lesz belőle.

Hibás lennék azért, mert észreveszem másban is a szépséget? Nem én látom bele, hanem egyszerűen ott van. Amikor szereted, becsülöd a párod és eszedbe sincs mással lenni, ez nem lehet igazi gond. Sőt, volt amikor mondtam is a kedves hölgynek, hogy "nézd azt a csajt... nagyon jól néz ki". Nem is tudtam róla, de egyszer szemtanúja volt, ahogy lerázok egy lányt amiatt, mert együtt vagyunk. Előtte se gondolt rosszat rosszat rólam, de ezután olyan tisztelettel nézett rám, hogy eleinte zavarba jöttem :). Szóval visszatérve... nem lehet, hogy egyszerűen csak könnyen féltékeny leszel és ezért zavar a dolog?

2013. nov. 21. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!