Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak ha megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megcsalt a barátnőm?

Figyelt kérdés
A barátnőm volt egy szülinapos hegyi buliba és tudja hogy utálom ha iszik. Mondtam neki előtte hogy ne igyon és én meg barátokkal voltam pénteken és azt mondták neki hogy én akkor megcsaltam(de nem). És ezért le itta magát és meg csalt... Szakítsak vele vagy adjak neki még egy esélyt nagyon szeretem de nagyon zavar hogy csalt és elvileg ma felhívták egymást a sráccal... 16/F barátnőm 15/L

2013. nov. 18. 16:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek most találkozok vele...
2013. nov. 18. 17:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Első: jó nagy K U R V A vagy!
2013. nov. 18. 17:14
 13/20 anonim ***** válasza:

nem mehet el egyedül diszkóba? te elmebeteg vagy. :D

első: szerintem is ku*va vagy...

én nem bocsátanék meg neki. elég szar ember aki így reagál erre.

2013. nov. 18. 17:27
 14/20 anonim ***** válasza:
mit vársz egy 15 éves kis csitritől? te se vagy hibátlan, de ő se, nem kéne ezt folytatnotok mert semmi értelme
2013. nov. 18. 17:31
 15/20 anonim ***** válasza:
15 évesen úgy leissza magát, hogy nem is emlékszik, megcsal és utána még beszélget a másik sráccal? Szakíts kérlek és írd meg, hogy mi volt.
2013. nov. 18. 17:45
 16/20 A kérdező kommentje:
Adtam neki egy esélyt de nem érzem olyannak mint volt, és szerintem nagyon undorító és megbocsáthatatlan dolog a megcsalás szóval lehet tényleg vége lesz mert én ezt így nem tudom csinálni végén még bolond leszek.
2013. nov. 18. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Édes istenem....:D
2013. nov. 18. 21:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Holnap szakítok vele a p*csába legundorítóbb dolog. Undorodom tőle ennyi volt-.- ...Tényleg nem értem miért nem léptem eddig a sarkamra köszönöm szépen mindenkinek.
2013. nov. 18. 22:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Borzasztóak vagytok. 15 évesen isztok ész nélkül, valaki odaböffenti, hogy egyikőtök megcsalta a másikat és ahelyett, hogy megbeszélnétek a dolgot és kiherélnétek a tetűt, amelyik bekavart a kapcsolatotokba, inkább lefekszetek valaki mással? Komolyan kérdezem! Erre neveltek otthon? Ezt látjátok? Szerintetek így kell élni?
2013. nov. 18. 22:14
 20/20 A kérdező kommentje:
Én évente egyszer kétszer iszom ne nekem mond akkor se úgy hogy berúgjak. Nem tudom őt hogy nevelték engem jól.
2013. nov. 19. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!