Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak ha megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha megcsalt a barátnőm?

Figyelt kérdés
A barátnőm volt egy szülinapos hegyi buliba és tudja hogy utálom ha iszik. Mondtam neki előtte hogy ne igyon és én meg barátokkal voltam pénteken és azt mondták neki hogy én akkor megcsaltam(de nem). És ezért le itta magát és meg csalt... Szakítsak vele vagy adjak neki még egy esélyt nagyon szeretem de nagyon zavar hogy csalt és elvileg ma felhívták egymást a sráccal... 16/F barátnőm 15/L

2013. nov. 18. 16:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Szio en is csaltam mar meg a pasim es adott meg egy eselyt utana megcsaltam 2 haverjaval...:/:) de adott meg egy eselyt es azota imadjuk egymast!
2013. nov. 18. 17:01
 2/20 anonim ***** válasza:

Ha azt mondod egy szerelmes tininek,hogy megcsaltad mit vártál?

Megérdemled ha hazudgálsz!

2013. nov. 18. 17:02
 3/20 anonim ***** válasza:
szakíts
2013. nov. 18. 17:03
 4/20 anonim ***** válasza:
én kidobnám kérdés nélkül.. én nem tudok egy ilyen emberrel mit kezdeni
2013. nov. 18. 17:05
 5/20 A kérdező kommentje:
2. Kommentelő nem én csaltam meg ő csalt meg engem.
2013. nov. 18. 17:05
 6/20 theBarbi ***** válasza:

Mivel ugy tudta hogy megcsaltad gondolatban valószínűleg szakított veled ezert szerintem ez nem volt megcsalás...

Viszont ha tényleg szeretek valakit és megtudom hogy megcsal akkor összezuhanok es nem ri**ncot csinalok magambol :)

2013. nov. 18. 17:07
 7/20 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat alapján ha hagyod magad újra megteszi idővel a megcsalás egyik oka, hogy valami hiányzik amit mástól akar beszerezni ha nem tudod mi kell neki mástól akkor sajna akár hány esélyt adhatsz . . de beszéld meg vele ha nem tudja miért csinálta hagyd a fenébe ha tudja akkor mérlegelj =)
2013. nov. 18. 17:07
 8/20 A kérdező kommentje:
De ne legyen buta ha csak hallja egy embertől hogy megcsaltam akkor az a módja hogy leissza magát 15évesen és megcsal nem lett volna egyszerűbb h felhív.
2013. nov. 18. 17:08
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem tudja miért csalt meg nem is emlékszik rá nagyon le itta magát.
2013. nov. 18. 17:10
 10/20 anonim ***** válasza:

Sosem értettem mit kell ezen ennyit gondolkodni... én igyekeztem az exem kedvében járni, amennyire tudtam, és cserébe el is vártam tőle, hogy ugyan ezt tegye. Én nem megcsalásért szakítottam vele, hanem mert elment diszkóba egyedül. Megmondtam neki hogy nem mehet, de elment.

Egy férfi legyen határozott. Pont az ilyen töketlen pö(cs)ök miatt ilyen beképzelt, elkényeztetett kis fruskák a mai lányok! Csapj az asztalra ember, és küld el a pibe... 19/f

2013. nov. 18. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!