Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek hogy mindenkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy mindenkinek jó legyen? Hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Boldog vagyok a szerelmemmel, eszem ágában sincs elhagyni. Mióta ismerem tökéletesen gondtalan vagyok. Nem régen közelebb kerültünk egymáshoz egy barátommal, akit szeretek és tetszik is, de tudom hogy nem vagyok belé szerelmes. Mégsem bírom kiverni a fejemből. A szerelmem sokkal inkább hozzám illik mint ő, mégis folyton rá gondolok. Mindketten szeretnek. Tudom hogy mellette nem lennék boldog, de mégis hogyan verjem ki a fejemből? Tudom hogy ebből hatalmas baj lesz. Vagy megbántom őt, de ezt nem szeretném mert nagyon sokan összetörték a szívét, és azt hinné hogy csak hülyítettem. Viszont ha bepánikolok és megcsalom vagy elhagyom a szerelmemet és őt választom, akkor mindkettőnknek annyi. Vele vagyok boldog, vele akarok maradni, csak nem tudom hogy mit tegyek a barátommal. Szánalomból nem hagyom el a szerelmem és jövök össze vele, csak úgy akarom intézni hogy ne legyen szomorú, és én se gondoljak rá megállás nélkül.

2013. nov. 3. 11:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy azt kéne... :DD Nem, amúgy iszonyúan kétségbeestem
2013. nov. 3. 11:52
 12/14 A kérdező kommentje:
Minden megoldódott :)
2013. nov. 4. 20:36
 13/14 anonim ***** válasza:

És mitörtént?

Tudod az életben sokszor fog előfordulni hogy találkozol vonzó férfiakkal akik tetszhetnek de ha nem hergeled magad akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe. Gondolj arra is hogy a szerelmed is látja hogy vannak még más szép és csinos lányok rajtad kívül de nem vacillál élete végéig hogy mi legyen. Döntést kell hozni, mint ahogy a megcsalás és nem megcsalás is egy döntés. A férfiak nem azért nem csalják meg a barátnőiket ha szerlemesek mert nem lennének képesek rá, hanem mert úgy DÖNTENEK hogy nem teszik meg. Mások meg másképp döntenek. Kérdés te melyik táborhoz szeretnél tartozni :)

2013. nov. 6. 16:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz. Köszönöm!:) Már minden rendben a barátommal. Mármint voltak problémák, sőt, pont emiatt volt egy kis zűrzavar, de mindenféle ok nélkül, mert nem csaltam meg.
2013. nov. 9. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!