Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal-e a párom? KÉREM...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal-e a párom? KÉREM SEGÍTSETEK!

Figyelt kérdés
Nem is tudom, hol kezdjem. Távkapcsolatban élünk 1.5 éve. Én vettem el a szüzességét, és hát mi tagadás, imádja a sexet. 17 éves volt mikor elvettem neki, de azóta történtek dolgok. A szeméremajka megváltozott, miközben nem voltunk együtt, megnyúlt. Attól félek, hogy megcsal, hisz tudom, nem magától történt a változás. Az exemmel beszéltem, és ő azt mondta h neki is megváltozott mióta egy nagyon vastag farkú pasival volt. A barátnőmet kérdőre vontam, de csak "nem tudom mitől lehet" választ kaptam. Kérlek titeket, próbáljatok normális választ adni. Nagyon fontos volna, hisz szeretem. Ezek a kételyek viszont kikészítenek!

2013. okt. 24. 11:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
csak látom, hogy vérzik a punc... alatt közvetlen O.o már hogy a fenébe ne következhetne be, hisz itt a példa.
2013. okt. 24. 11:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem buta vagy.Egyébként meg kamuszagú.
2013. okt. 24. 11:49
 13/22 A kérdező kommentje:
az emberek nagy része már csak ilyen :) amit nem látnak a saját szemükkel, nem biztosak benne, hogy igenis megtörtént. te vagy buta, vagy csak rengeteg atrocitás ért életed során.
2013. okt. 24. 11:51
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ha ilyen egyszerű tünetei lennének a megcsalásnak jóval több csalfa nő bukna le mint amúgy is.

A női nemi szerv változik, valakinek pl a ciklusával együtt alakul.

Ha átszakadt a gátja akkor biztos, hogy nem csal téged, mert ahhoz olyan vastag kéjrúd kéne, mint egy csecsemő.

A női hüvely rugalmas. Szerintem szegény beteg.

Én amúgy meg 5-ös voltam irodalomból, de mára már nem tudnám felmondani sem a himnuszt sem a szózatot teljes egészébe (szégyen ide vagy oda).

Valami felett nagyon elsiklott az eszed, mert ilyen buta állításokat tényként kezelni, több mint ostobaság.

Nem lehet, hogy te meg akarsz szabadulni a barátnődtől csak kell valami ürügy?

2013. okt. 24. 11:52
 15/22 A kérdező kommentje:
talán az, hogy függök ezen a csajon, és keresgélem az okokat. rendben van. higgyetek nyugodtan egy idióta balféknek, de legalább megnyugtattatok. nem "zaklatom" tovább ezzel.
2013. okt. 24. 11:55
 16/22 anonim ***** válasza:
Inkább meg sem kérdezem, hány évesek vagytok. De remélem már elmúltatok 18, akkor lehetne röhögni egy igazán jót.
2013. okt. 24. 12:00
 17/22 A kérdező kommentje:
jójó :D te meg ülj vissza az iskolapadba, és járd ki a 8 osztályt, mivel mondtad elejére nem teszünk De-t
2013. okt. 24. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:

Senkinek nem nyúlik meg a szeméremajka a normál szextől,(maximum csak,ha 1-1 kg súlyokat biggyeszt rá és húzza a gravitáció.) :D Nem függ össze az alak a használattal.

Üdv.: egy orvosis tankönyvet forgató :D

2013. okt. 24. 12:36
 19/22 anonim ***** válasza:

"jójó :D te meg ülj vissza az iskolapadba, és járd ki a 8 osztályt, mivel mondtad elejére nem teszünk De-t"

Idióta...

2013. okt. 24. 12:53
 20/22 anonim ***** válasza:
hát ne haragudj, de nekem gyanúsabb vagy TE, mint a barátnőd. itt rinyálsz, hogy megcsal, miközben te az exeddel dumálsz a barátnőd szeméremajkáról? mire ő elmondja, hogy milyen farkú pasival, hogyan változott meg az ő szeméremajka? esetleg meg is mutatta, persze csak hogy legyen viszonyítási alapod? nézz magadba szerintem.
2013. okt. 24. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!