Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan rohad*kok a pasik, hogy megcsalják a hűséges barátnőjüket?
Azt állítják, hogy szeretik őket (ami tuti kamu), miközben fűvel-fával csalják a barátnőjüket.
De közben meg sír a szájuk, hogy nincs egy normális, hűséges csaj sem. Van/volt... csak a lányok is belefáradnak a megaláztatásokba.
Fiúk... nektek ez miért jó? Miért van erre szükségetek? (Főleg, hogy ha már komoly lenne a kapcsolat)
6
Több dologban is rohadt nagyot tévedsz.
1. A nők is tudnak érzelmek nélkül kefélni.
2. Ha valakit TÉNYLEG szeretek akkor az új punci miatt sem akarom megcsalni, mert szeretem és nem akarom megbántani.
Ez nem új v jobb kérdése v érzelem mentes dugásé. Egyszerűen gerinc kérdése. Én biztos nem bírnám megtenni a kedvesemmel mert van lelkiismeretem.
1. irtam h nem csak fiúk ilyenek, hanem a lányoknál is előfordul... tudom én is jól. De most konkrétan a fiúk részére vagyok kiváncsi. Ebben szerintem nincs semmi rossz.
2. Én azt nem értem, hogy.. oké, hogy egy kaland az izgi. De ha valaki szerelmes, akkor nem lép félre. Még érzelemmentesen sem.
3. Néha én is elgondolkozok, hogy megéri-e hűségesnek lenni, de igazából én nem tudnák olyan rohad*k lenni.
# 17
Te lennél az a bizonyos "normális pasi"?
17
A legrendesebbnek kinéző pasiról is kiderülhet h egy roh.adék. Sok nő úgy jár ilyen pasival aki megcsalja meg nem becsüli meg h nem is tud róla. Azt hiszi h milyen kedves, rendes pasija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!