Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátnőmet egyetlen csókkal. Bevalljam, vagy inkább hallgassak?

Figyelt kérdés

A szitu fura, mert egy éjszakásnak indult a csaj, de több lett belőle, és úgymond jártunk már mikor megtörtént.

Öszzevesztünk, és én elhívtam ezt a lnyt egy találkozora, ahhol megtörtént a csók. Természetesen kiderült, és mindkét lány tud már a másikról.

Az egyik annyit mondott, hogy csalodott hogy hazudtam neki...így hát nem akarja velem folytani. Én sem akarom vele, csak haragudtam az elsőszámú lányra, és daccbol csináltam.

Tudja a barátnőm is szinte biztos, mert azzal kezdte neten, hogy akarok e valamit mondani neki.

Kérdés az, hogy valljam be a csókot meg azt a 2 randit, vagy inkább tagadjak...

Azt mondta lényegében kettőnk sorsa a válaszomtól függ...

nem igazán tudom mire számítsak...:/

Undorító alak vagyok tudom, meg szemétlda meg minden.

De mint mondtam is egyéjszakásnak indult, és részemről nemvotl a járás kimondva, illetve a csaj is elég furán viselkedett sokszor...:/

3 hét iylen "járásről" van egyébként szó. nem hónapok...

2013. szept. 12. 00:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

a lány sem sokkal különb egyébként, csak ő (talán) nem tettekben műveli ezt hanem online.

Egyfolytában hazudik, hogy ő már befejezte a társkeresőzést, meg nem járkál fel, meg semmi....nos ahhoz képest meg kb óránként fent van..és azt hiszi én ezt nem látom...ma találkozunk. Bevallom neki a csókot, de számon kérem, hogy akkor mi is ez még itt? mert ha komolyan akarja, akkor mellettem nem kéne még 10 pasival "dumálgatni".

2013. szept. 12. 13:19
 12/14 Banderasz094 ***** válasza:
47%
És ebben igazad van! Viszont akkor ne érezd magad kellemetlenül,ez igy jogos,és ne is haragudj ha ezt irom,pedig éjjel mást irtam,de ha ezzel kezded,ehh :D Egyébként meg megérdemli,minek chatelget 10 palival melleted? Az én bnőm ezt csinálná,már réges rég új nőm lenne :)
2013. szept. 12. 15:50
 13/14 A kérdező kommentje:

ohhooo :D ebörök :D ettpl besírtok. Találkoztam a csajjal, elkezdi mr tök rég tudott a dolgorol...mert bezsélt a 2 nő egymással.

A bibi csak az, hogy ezek után is találkozott velem, ráadásul szex is volt meg minden...számonkértem, akkor ez miért volt...erre: csak emrt van szivem és láttam h sz/rul vagy...xD jahhh mondom köszi xD

áss tényleg csak nekem lehet ekkora pechem....hogy így ez a 2 csajnak közös baráti köre van....

2013. szept. 12. 21:58
 14/14 anonim válasza:
akár van bnőd, akár nincs, gerinced mindig legyen! ;)
2017. ápr. 25. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!