Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés

Először is nem vagyok kíváncsi az ítélkezésekre.

Tavaly megcsaltam a páromat a fősulis csoporttársammal (csók). Ezt megtudta a fiú barátnője, és minden áron el akarja mondani a páromnak, facebookon írkál neki. De én persze tagadtam, mert ha kiderül akkor szakít velem. Egy időre leállt a csaj, de megint kezdi, és küldözget pasimnak mindenféle bizonyítékokat (pl: msn beszélgetést a pasijával, amiben leírja a gyerek hogy hohy volt a csók). Ezt már nem nagyon tudom letagadni. Mit csináljak? Ötletek?

2013. szept. 2. 13:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

"Ha szereted, és megbántad, próbáld meg elmondani neki, és megértetni vele, hogy ittál/ egyéb/ éppen nem mentek jól nálatok a dolgok."

Az ivás nem mentség a megcsalásra, ezzel az erővel minden ittas ember félreléphetne az életében. A hűség döntés kérdése, nem érzésé. És egy döntést nem változtathat meg egyetlen illuminált pillanat sem. Ha nem mentek jól a dolgok, akkor sem lehet mentség a megcsalásra. Az ember azért ember, mert van agya, amivel jó esetben gondolkodni szokott. Néha szégyenletes, hogy embernek nevezik magukat néhányan...

2013. szept. 2. 14:36
 12/16 A kérdező kommentje:
ha kiderül és mégis velem maradna, az nem lenne jó, mert aztán örök életemben azt hallgathatnám hogy megcsaltam. ezért se akarom h kiderüljön.
2013. szept. 2. 14:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Persze, de egy csók sem olyan, mintha lefekszik az ember valakivel. Emellett nekem sem elfogadható, de a megcsalásnál mindig van valami ok, amiért megtörténik. És az a pár hibája, hogy ezt nem oldják meg (hogy kié, az szituációfüggő). Más kérdés, hogy akkor sem a legjobb más karjaiba rohanni.

Kérdező: Ez nem így megy. Több kapcsolatban volt már megcsalás, úgy, hogy fel tudták dolgozni. Az ilyenkor alapvető, hogy mind a kettőtöknek dolgoznia kell a dolgon, hogy rendbe tegyétek a kapcsolatot. És ha megbocsát, akkor onnantól nem hánytorgathatja fel, mert azzal tényleg megmérgezi a kapcsolatot, ezt neki is fel kell fognia. A megbocsátás arról szól, hogy megbocsátasz. Lehet kicsit gyanakvó a továbbiakban, de nem emlegetheti a dolgot, mert akkor Te fogod otthagyni. Minél tovább húzod, annál rosszabb lesz, hidd el, és egyszer ki fog derülni. Nem lesz ám jobb, ha megvet érte. Más nem elmondani, és más még utána direkt hazudni is.

Én egy csókot bizonyos körülmények között meg tudnék bocsátani, de azt, hogy még át is vertek utána így, azt már nem igazán.

2013. szept. 2. 14:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat. Majd lesz valami...
2013. szept. 2. 16:10
 15/16 Didiiayer ***** válasza:
51%
Vállald a tetteidért a következményeket.
2013. szept. 2. 16:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm a nőket......mindet!
2013. szept. 2. 22:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!