Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok, ha a legjobb barátotok elszeretné tőletek a párotokat?
Teljesen biztos vagy benne h lenyúlja?
Nekem van egy lány barátom, 3 éve, szinte össze vagyunk nőve, de nincs köztünk semmi, egyszerűen mindent tudunk a másikról, mindent egymással beszélünk meg, mindenben egymáshoz fordulunk először. ( Nagyon sokan hiszik azt h járunk, pedig szó sincs róla)
Na most, a helyzet az, hogy összejött a legjobb fiúbarátommal, de nem működött a kapcsolatuk és ugye a lány hozzám fordult segítségért, velem beszélte meg a dogaiakat.Végig azon voltam, hogy rendbe jöjjön, de végül szakítás lett belőle, a lány kiszeretett a srácból. A fiút nagyon megviselte és most ott tartunk, hogy " aljas módon lenyúltam a csaját, biztos meg is csalta velem őt a lány, és ennyit a barátságunkról, takarodjunk mindketten az életéből".
Szóval amíg nem mész biztosra addig ne csinálj hülyeséget.
Tudom, nem leszek ezért népszerű, de én úgy vagyok vele, hogy FELNŐTT EMBEREK képesek ÖNÁLLÓ döntéseket hozni.
A párod nem egy tárgy, amit csak úgy le lehet nyúlni. Ha egy harmadik fél képes "elszeretni" tőled, akkor ott gondok vannak.
És legkevésbé sem a harmadik felet kell hibáztatni érte. Az, hogy erkölcsileg elítélendő az egy dolog. De harmadik fél mindig mindenhol lehet, mivel nem egy lakatlan szigeten éltek a világtól távol, kettesben.
Ha megégsz a napon is könnyebb a napot utálni, pedig lehettél volna elővigyázatosabb.
Én ha valakit szeretek akkor nem csalom meg. Soha. Ha a világ leggyönyörűbb nője kínálkozik fel csak nekem, akkor sem.
Ha viszont már nem szeretem, akkor mielőbb igyekszem tisztázni vele, hogy mik a problémáim a kapcsolatunkat illetően és ezeken tudnánk-e közösen változtatni. Ezzel vagy helyrehozom a kapcsolatot, vagy meggyorsítom az elkerülhetetlen szakítást.
De megromlott kapcsolatban nem tudok csak azért vegetálni, hogy ne legyek egyedül.
Ironikus egyébként, hogy sokszor pont az az indok, hogy "nem szóltam neki sem erről sem arról, mert NEM AKARTAM MEGBÁNTANI". Utána meg százszorta jobban bántja meg és alázza porig azzal, hogy összefekszik valaki mással. De az egyszerűbb, mert nem kell olyankor a szemébe nézni. Utólag derül ki minden.
De megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!