Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez megcsalás? Szerintetek elmondjam a barátnőmnek? Részletek lent.
Nos, a barátnőmmel veszekedtünk. Róla tudni kell, hogy elég hirtelen haragú és nagy evszekedésnél már mondott párszor ilyet, hogy "jó akkor szakítok", de ezeket nem komolyan mondta, már aznap kb. minden vissza is állt a régi kerékvágásba.
A legutóbbinál viszont azt mondta, hogy jó szakít és majd meglátom, hogy valóban komolyan gondolta.
Én pedig ezért komolyan is vettem. A következő 3 napban ennek ellenére végig nekem írogatott, hogy mit csinálok, hol vagyok, mi történik velem és hogy nagyon megbánt mindent stb. De igazából azt nem mondta ki, hogy béküljünk ki.
Én ezekre csak ímmel-ámmal reagáltam. Ezután a 3 nap után már egész nap bombázott, hogy nagyon szeret nem akar elveszíteni, nagyon hiányzok neki és bekattant és nyilván nem akar nélkülem élni. Ez ment kb 4-5 napig, szóval hagytam kicsit örlődni, aztán kibékültünk és minden rendben azóta. Ez volt kb. 2 hónapja.
A gond az, hogy ezalatt az összesen kb 8 nap alatt 6 alkalmi szexem volt, ráadásul különböző emberekkel. Nagyon kibuktam a szakítás miatt, de úgy soha nem tettem volna meg, ha együtt vagyunk.
Viszont még ezalatt a 8 nap alatt is titkon azért reménykedtem benne, hogy újra együtt leszünk és nem akar ő szakítani valójában, csak megint hirtelen haragú volt.
A barátnőmmel fél éve vagyunke gyütt és nagyon szeretjük egymást, a jövőnket már együtt tervezzük. Viszont még a múltbeli kapcsolataim is nagyon zavarták (pedig nem volt sok, 2), ezért nem tudom, hog mitévő legyek, elmondjam e neki vagy sem, mert nagyon kibukna ebben biztos vagyok és biztos mondaná, hogy tudhattam volna, hogy nem komolyan beszélt. (amit tudni is szoktam, de legutóbb teljesen komolynak láttam a szándékát)
22F.
Ha nem mondod el neki, bizonyos idő múlva le fogsz bukni, mert úgyis lesz olyan, aki beazonosít a történeted és a tetkód (amiről még képet is linkeltél) alapján. Mondd el neki minél előbb, ebből a helyzetből így jöhetsz ki még a legjobban, hidd el.
Gondolj bele: Te mikor akadnál ki jobban? Ha bevallaná a lány hogy amíg külön voltatok lefeküdt vkivel vagy ha egy ismerősöd szólna hogy a csajod a neten kérdezget idegeneket hogy bevallja-e a megcsalást?
Na ugye.
Jóvan, mindenki oltsa le a srácot. Az nem zavar senkit, hogy a barátnője a srác érzelmeire és a ragaszkodására apellálva terrorban tartja ezzel az állandó szakítós fenyegetőzéssel, mi?
Ő kimondta a szakítást, ergo te szabad voltál. Ebből következően semmi köze hozzá, hogy mit csináltál, amíg nem voltatok együtt. Ha meg esetleg mégis kiderül, akkor megmondod neki, hogy ő szakított veled, hát nehogy már ő kérje számon, hogy mit csináltál, mikor nem is jártatok együtt.
Ebből le fog esni neki, hogy nem csinálhatja ezt veled állandóan, hogy a szakítással terrorizál. Ez a nő egyáltalán nem tisztel téged jelenleg, sőt, talán nem is szeret, csak használ. És ez nem fasza, meg kell tanulnia, hogy a egy kapcsolatban kölcsönösen tisztelni kell egymást.
Szia..
Én csak annyit mondok, nehogy eláruld. Ha jót akarsz magadnak tartsd titokban. Ja és igen azt mondom, hogy nagyon JÓL tettél mindent. Nem szabad elmondani, ne add a kezébe az ütőkártyát. Egy ilyen érzelmi zsaroló nővel személy szerint kedvemre játszadoznék, mert az ilyenek ezt érdemlik.
56, 58, nagyon tetszett amiket írtatok, ez érzelmi terror, ami az egyik legrosszabb tud lenni.
55 kijelentésein én is jókat kacagtam, ez van tájolva a leányzó.
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Ennyi az üzenetem a trágárkodó válaszolónak. :)
Kérdező, nem én vagyok eltájolva, hanem neked nincs fogalmad szerelemről, érzésekről.
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Jelentgetheted a válaszom, attól még valaki nagyon beégett a hülyeséggel ;)
"Dugok egy jót, aztán hoppá, én szeretlek? A szakitás meg nálam annyival egyenlő, h mind a két fél belemegy.. én is mondtam már ilyet a pasimnak, másnap meg irtam smst, és ő ebből tudta h kibékültünk. A szakitás az, amikor mind a ketten megegyeznek, h akkor vége, és NEM keresik többé egymást. Itt viszont nem ez történt...."
És nálatok ez a szakítósdi? "Utállak, szakítok, látniseakarlak", aztán másnap meg hoppá, mégis szeretlek? Lókukit. Ez így nem működik. Ha sz*rakodsz velem, játszadozol, akkor viseld a következményeit. Ha nem tetszenek a következmények, akkor ne dobálózz felelőtlenül ilyenekkel, hogy szakítasz.
"A szakitás meg nálam annyival egyenlő, h mind a két fél belemegy.."
Igazi női logika, nem is számítottam másra :D
Szóval ha te szakítani akarsz, de én nem megyek bele, akkor mindaddig együtt járunk, amíg én nem adom a szakításhoz a hozzájárulásom? :D Ezt gondold át mégegyszer, ha tudsz egyáltalán gondolkodni :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!