Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mik a megcsalás előjelei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a megcsalás előjelei?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!

2013. jún. 27. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
ha addig nem tette dugdossa a telefont titkolózik hogy kikkel levelezik ritkábban akar találkozni hogy legyen ideje a másikra stb....
2013. jún. 27. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
álló pénisz valamelyik fél részéről
2013. jún. 27. 21:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha 3-as kiszerelésű kotont találsz a zsebében és abból 1 hiányzik :D
2013. jún. 27. 21:19
 4/7 A kérdező kommentje:
hahaha... nagyon vicces. Köszönöm a választ első válaszoló!
2013. jún. 27. 21:32
 5/7 anonim ***** válasza:
észreveszed ha kinyitod a szemed.....amit az 1. írt hogy ilyen klisés programokat mond ha rákérdezel hogy ja semmi azért nem vettem fel mert vásároltam...meg ha nem olyan jo már a kapcsolatotok.
2013. jún. 27. 21:39
 6/7 anonim válasza:
Hát én csak most olvastam a kérdésed,de remélem még így is segít a válaszom.Első kézből tudok neked válaszolni(sajnos)Először is ösztönösen érezni fogod a változásokat.Jól írták előttem,új szokások,vagy a telefon eddig mindig a dohányzó asztalon volt hanyagul ledobva,most a wc-re is viszi.Az eddig hanyagolt barátnőt egyre sűrűbben látogatja meg.Ha nyitott szemmel jársz észre fogod venni.Én felhívtam (a vélt barátnőjénél),mert hirtelen vendégek toppantak be,és szerettem volna,ha hazajön.A vonal túlsó végén csak a csaj hangját hallottam,semmi mást.Nincs tv,zene,gyerek nevetés,semmi,csak halk beszéd amúgy síri csend.Teljesen természet ellenes volt.Rá pár napra este jött haza melóból,és jött egy sms,amire egyből vacsora közben röviden válaszolt is,(én tv-ztem)aztán ment zuhanyozni.Azt hitte a hülye,hogy a bab is hús.Megnéztem a bejövő sms-eket,persze kitörölte,de a kimenőt azt elfelejtette.(amatőr)Totális bukta.Fel sem tételezte,hogy a hülye viselkedése miatt gyanakszom.Persze tagadott,amikor rákérdeztem.Meg volt győződve,hogy hiszek neki.(a telefonról nem szóltam)Kíváncsi voltam,hogy mennyire tud meggyőző lenni.(nagyon)Ha nem olvasom a telójában a baromságait simán beveszem.De azt a pofát látni kellett volna,amikor felvilágosítottam,hogy a kimenő sms-t is törli egy profi.Hát csak ügyesen!
2013. júl. 1. 13:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Sajnálom, ami történt. Remélem sikerül egy jobb fiút/férfit találni.

Én egy kicsit túlreagáltam a dolgot, nálunk semmi ilyen nincs, csak én voltam túl féltékeny.

2013. júl. 1. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!