Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom simán megcsalna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom simán megcsalna?

Figyelt kérdés
Nem rég kifejtette nekem, hogy túlságosan szeretem és tudja hogy bármit csinál én megbocsájtanék neki, ezért semmilyen visszahúzó erőt nem érez, hogy ne tegyen semmi rosszat. Sajnos ez tényleg így van, visszafognám, bármit is tenne. Mit csináljak, hogy úgy éreztessem vele, hogy de azért elveszíthet?

2013. jún. 11. 13:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kombinálj! :) Ha nem tudod mit tegyél, és zavar, akkor kérdezd meg. De ha nem csalna meg, tisztel, szeret és veled képzeli el a jövőjét, akkor mi a baj? Mit agyalsz, hogy hogyan legyél másmilyen, amikor így szeret?
2013. jún. 11. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!