Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátom simán megcsalna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom simán megcsalna?

Figyelt kérdés
Nem rég kifejtette nekem, hogy túlságosan szeretem és tudja hogy bármit csinál én megbocsájtanék neki, ezért semmilyen visszahúzó erőt nem érez, hogy ne tegyen semmi rosszat. Sajnos ez tényleg így van, visszafognám, bármit is tenne. Mit csináljak, hogy úgy éreztessem vele, hogy de azért elveszíthet?

2013. jún. 11. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
egyébbként korod? :)
2013. jún. 11. 14:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Hisz épp az előbb írtad le, hogy igaza van és visszafogadnád:D

Egyébként szerintem minden pasi ilyen, csak nem mondják ki. De mondd meg neki nyugodtan, hogy nem is kell semmilyen ''visszahúzó'' erőt éreznie, bőven elég lenne, ha szeretne.

2013. jún. 11. 14:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Véletlen elküldte xdd

Tehát ha szeret akkor nem akar neked ilyennel fájdalmat okozni, és nem úgy gondol erre hogy ''úgyis visszamehetek'', hanem nem akar ''elmenni',.

2013. jún. 11. 14:02
 4/11 anonim ***** válasza:
semmit vagy ott hagyod vagy megszokod.
2013. jún. 11. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is túlságosan szeretem a párom. Viszont én tisztáztam vele h ha egyszer megcsal én elhagyom őt. Még ha bele hasad a szívem akkor is.
 6/11 A kérdező kommentje:
21 évesek vagyunk. Tényleg komoly a kapcsolat, csak most egy hullámvölgyben vagyunk épp. El is ijesztettem magamtól mostanában, mert felhozom az esküvő, baba, jövő témát, amit tudom hogy egy 21 éves férfinél nem kéne, de nő vagyok :D
 7/11 anonim ***** válasza:

Miért fogadnád vissza? Mert megcsalt, megalázott, hülyét csinált belőled és gondolkodás nélkül bármikor megtenné újra? Tudnál ezek után bízni benne?

Ha igen, akkor menthetetlenül ostoba vagy.

Ha nem, akkor meg minek fogadod vissza, ha nem bízol benne? Bizalom nélkül semmi értelme az egésznek. Inkább szakítsatok most, mint 10 év és két gyerek után.

2013. jún. 11. 14:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy megcsalna. Szereted és kész. És tényleg így van, hogy visszafogadnád, csak kimondta azt, amit érzel. Amúgy nemcsak a szerelem számít, ha tisztel, nem csal meg. Ha meg igen, akkor hiába szereted
2013. jún. 11. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:

hát ne haragudj, de rossz a hozzáállás

ha ő ezt mondta, sajnálom innen nem sok visszaút lesz, meg is teszi

szerelem ide v. oda, a nyakadon lévő golyóba azért került némi szövetállomány, hogy használd, most Te a szívedre hallgatsz mai ostobaság, sajnálom később be fogod látni, most mekkora marhaságot kérdeztél,

megcsalásnál elveszik a bizalom, e nélkül nincs kapcsolat N

2013. jún. 11. 14:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Mondta, hogy nem csalna meg, erre ne is gondoljak. Csak kimondta, hogy mit érez őszintén. Velem képzeli el a jövőt. Szerintem ezzel csak utalni akart arra, hogy valamit változtassak. Egy nőnek titokzatosnak kell maradnia még évek után is szerintem. Ez az, amit elveszítettem és nem tudom, hogy kapjam vissza. Mutassam meg, hogy más pasik és néznek rám, nem csak ő? vagy mit tegyek?
2013. jún. 11. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!