Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Előre is bocsi a hosszú sztoriért... Igazából én csak külső szemlélő vagyok, de szeretném a tanácsotokat kérni. A sztori a következő:
Szobatársammal 3 éve ismerjük egymást, s barátnők vagyunk. Neki van egy lassan 3 éves kapcsolata, ami az elmúlt hónapban nem túl zökkenőmentes... a srác minden nap részegen bulizik a haverjaival, eljárkálnak más városokba partyzni, sokat veszekednek, stb. Közben a barátnőm (hívjuk A-nak), facebookon chatel az exeivel, ami nem is lenne nagy gond mert nyugiban váltak el. Az aktuális pasija előtt volt egy barátja (hívjuk B-nek), aki már régebben is erőteljesen nyomult rá, de A nem akart tőle semmit, mégsem zavarta el a búsba. Ez volt úgy fél éve, ám mostanában B megint bekerült a képbe.
Ez az utolsó évünk az egyetemen, s múlt héten el akartunk menni bulizni. Nem jöttek el a barátnőink, így ketten mentünk A-val. Csakhogy B telefonált neki és úgy alakult hogy jön ő is. A teljesen meg volt veszve, állandóan azt figyelte mikor jön a srác, aztán amikor jött akkor folyton elvonultak kettesben beszélgetni, meg olyat mondott nekem A hogy ő eddig csak 1 embernél érezte magát szerelmesnek és az B. Na én ezt meguntam és mondtam, hogy menjünk haza. De nem, A maradni akart. Így is lett, B kísérte haza. Mint később kiderült csókolóztak is, A tehát megcsalta a barátját. Azt mondta nekem hogy megbeszélték hogy soha többé nem találkoznak/beszélnek. Oké.
Ma A-nak az az ötlete támadt, hogy mivel a múltkor olyan csúnyán magamra hagyott, ismételjük meg a búcsúbulit. Oké, el is jöttek a barátnők, minden jól ment, aztán csörög A telefonja: egy közös ismerősünk (legyen C) hívta hogy menjen át mert baj van. Mondom neki hogy hát miért nem jön C át? Nem kéne itt hagynia minket... De ez nagyon fontos, muszáj mennie, C-nek szüksége van rá, de csak 1 órát lesz oda és jön. Oké, mondom menj, addig mi filmezünk. Ez történt 3 órája.
Felhívtam A-t hogy már elmentek a lányok, vége a bulinak, ő hol van? C-vel elmentek egy kocsmába, ott "vigasztalja", és hallottam is a kocsmazajt. Kicsit mérges voltam mert elég szépen itt hagyott minket meg a bulit amit ő akart annyira, mire ő azt mondta hogy ezt igazán megérthetném hiszen én is így tennék ha egy régi haveromról lenne szó. Oké. Aztán bekapcsoltam a gépet és facebookon látom C-t! Ráírok hogy mizu, merre vannak? Azt mondja erre hogy A mindjárt megy, náluk vannak az albérletben. Én erre írom neki hogy azt hittem hogy kocsmázni vannak. Válasza: áá, nem nekem vizsgám van csütörtökön, nem akartam lemenni most sehova, mert holnap reggel kelnem kell...
Szerintem A B-vel találkozott, de nem vagyok benne biztos, C pedig falaz neki.... Csak azt nem értem, hogy miért kell titkolóznia előttem, hazudnia nekem? És még van képe azt mondani hogy értsem ezt meg hogy szüksége van rá most C-nek....
Fogalmam sincs mit tegyek, de nagyon mérges vagyok. Nem tudom ezek után hogy viszonyuljak hozzá és a barátságunkhoz, mert nem először fordult már elő hogy cserben hagyott...
Egy picit szánalmas ahogy a csaj viselkedik. Ha ennyire szarul jön ki a mostani barátjával és máshol keres vígaszt akkor meg miért nem szakítanak? Nagy esély van rá, hogy a barátja úgyis megcsalta már, ő is a barátját... tipikus mai fiatalok. Csak az a baj, hogy ez már 16 éves kortól kezdődik (ha nem előbb). Soha nem fogom megérteni miért nem tudja két ember megbeszélni a dolgait, inkább egymás háta mögött csalják egymást aztán meg eljátsszák a nagyvilágnak, hogy mindenki happy.
Beszéld meg vele, hogy ez így nem lesz jó, ha a barátnőd akkor miért nem mondja el. És mondd meg neki, hogy ez szerinted így nem helyes.
Az oké, hogy az ember keresi a párját, az igazit akivel jól megvan, akit szeret és akiben bízik, de akkor a másikat ne b*ssza már át a háta mögött. Vagy az állítólagos barátait. Miért nem lehet egyenesen megmondani mi a pálya? Szívesen elbeszélgetnék ezzel a barátnőddel...
Én pontosan az ilyen lányok miatt félek egy kapcsolattól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!