Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hárman párban. Egy férfi + két nő. Tapasztalatokat várok és olyan nőket akik hasonló cipőben járnak. Valaki hasonló helyzetben? Akár a másik oldal vagy a szerető szemszögéből is kíváncsi lennék meddig tartható ez az állapot?
Kedves 14:00-ás válaszoló, neked még sosem fordult meg a fejedben hogy elhagy a férjed emiatt? Ezek szerint nem vagyunk egyedül a párommal ezzel a problémával, hogy nem bírjuk elengedni egymást...
Néha megfordul a fejemben, hogy talán jobb lenne őt elengedni, hogy boldogabb, teljes életet élhessen. De Ő egyszerűen nem akarja. Megpróbáltuk, nem ment.
Igazatok van, tényleg nem könnyű lelkileg, folyton azt érezni hogy nem vagyok elég jó, hogy nem tudom teljesíteni a vágyait.
Ha pedig elbizonytalanodok, vagy elmondom neki, hogy ez meg az rosszul esik, Ő egyszerűen nem érti mi a baj, hiszen Ő biztos abban hogy soha nem fog elhagyni, ezt nekem éreznem és tudnom kéne.
Sajnos a szerető már "noszogatja", próbálja választásra kényszeríteni, tehát a kapcsolatuk hamarosan megszakad.
Én pedig ismét láthatom a párom boldogtalanságát (kielégületlenségét) nap, mint nap. Ez pedig az én hangulatomra és életemre is hatással lesz, tehát bár egyetértek a szerető nézőpontjával is, mégsem örülök majd a szakításnak.
Orvostól-orvosig járás megvolt, közel 6 évig tartott mire rájöttek a probléma okára. Mindamellett hogy a betegség gyógyítható valóban ki is újulhat, ahogy esetemben is. Tehát kb. mire képes lettem volna elengedni magam lelkileg visszatért a fájdalom újból.
Orális megvolt, de az nem elég és nem olyan :(
Ez kamu ilyen nincs!! Ne haragudj ha igazán szereted elhagyod , hogy teljes élete legyen, bocs a durva kifejezésért!!!!! Ez megoldás? A férjed ha szeret nem szexel mással!!! Csak veled! Ne haragudj , de össze lehet bújni szenvedéllyel lehet szeretkezni ugy hogy konkrét aktus nincs , hogy bírod azt ki ,hogy egy nő szereti a párod testét??
Nem szerettelek volna megbántani...
11-es
Egyetértek veled ,korrekt vagy! Értem a helyzetet és jól oldottad meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!