Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hárman párban. Egy férfi +...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hárman párban. Egy férfi + két nő. Tapasztalatokat várok és olyan nőket akik hasonló cipőben járnak. Valaki hasonló helyzetben? Akár a másik oldal vagy a szerető szemszögéből is kíváncsi lennék meddig tartható ez az állapot?

Figyelt kérdés
Párommal 8 éve vagyunk együtt, sajnos betegségem miatt a szex nem megy, viszont túl mély szeretet alakult már ki az elmúlt időszak alatt, így egymás nélkül sem megy. Ezért áldásom adtam egy szeretőre, hiszen tiszteletben tartom a párom igényeit. Működhet ez hosszútávon?

#szerető #megcsalás #hárman-párban
2013. jún. 10. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem egyszerű a helyzeted...valahogy érzed, ha nem engedted volna meg..talán elmegy, vagy a hátad mögött csinálja.Bár nem tudom, mi lett volna a jobb, mert így sem lehet könnyű.S arra sincs garancia, hogy a szeretőből nem lesz-e társ.Valahogy úgy kéne csinálniuk, hogy minél kevésbé bántsanak meg. Igen, ha együtt vagytok, ne hívja. De ezt beszéld meg velük.Ez is csak pillanatnyi dolog, mert úgyis fogod tudni, hogy hívja majd, csak nem fogsz róla tudni.Véleményem? Én biztos nem kérnék a férjemtől ilyet...egy dolog beleegyezni, és másik ezt átélni.Az én esetem. Van férjem, mély szeretet, sose hagynám el..DE!az ágy...nem megy.Orvoshoz nem megy el.Ugy éli meg, mintha semmi se lenne..eltelnek hónapok, évek, nem közelit, közben a tenyerén hordoz. Sose sérteném meg őt azzal,hogy elmondom,van szeretőm. Igy jobb neki, meg nekem is. Annak vagyok a híve, hogy nem kell neki szenvednie, így is belul bánthatja eléggé.Ha megmondanám neki,engem is bántana. Nagyon korektul csinálom már 8 éve, sose maradozok ki...bár nem vagyok magamra buszke, de nekem ez jutott..
2013. jún. 11. 14:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves 14:00-ás válaszoló, neked még sosem fordult meg a fejedben hogy elhagy a férjed emiatt? Ezek szerint nem vagyunk egyedül a párommal ezzel a problémával, hogy nem bírjuk elengedni egymást...

Néha megfordul a fejemben, hogy talán jobb lenne őt elengedni, hogy boldogabb, teljes életet élhessen. De Ő egyszerűen nem akarja. Megpróbáltuk, nem ment.

Igazatok van, tényleg nem könnyű lelkileg, folyton azt érezni hogy nem vagyok elég jó, hogy nem tudom teljesíteni a vágyait.

Ha pedig elbizonytalanodok, vagy elmondom neki, hogy ez meg az rosszul esik, Ő egyszerűen nem érti mi a baj, hiszen Ő biztos abban hogy soha nem fog elhagyni, ezt nekem éreznem és tudnom kéne.

Sajnos a szerető már "noszogatja", próbálja választásra kényszeríteni, tehát a kapcsolatuk hamarosan megszakad.

Én pedig ismét láthatom a párom boldogtalanságát (kielégületlenségét) nap, mint nap. Ez pedig az én hangulatomra és életemre is hatással lesz, tehát bár egyetértek a szerető nézőpontjával is, mégsem örülök majd a szakításnak.

2013. jún. 11. 18:12
 13/17 anonim ***** válasza:
jajj... nagy butaságot csinálsz !!! Elhiszem,hogy nagyon szereted a férjedet ... de ekkora áldozatot hozni szerintem nem kéne ! Mi a garancia ,ha találkozik egy nővel akivel több lesz a kapcsolata,mit pusztán szerető? Mi lesz ha választ és esetleg nem téged ? Azt kivánom ne legyen igy ! Őszinte leszek, ne haragudj ,a férjedet sem értem meg ! Egyáltalán !!! Azt állitja szeret ,és mégis képes ilyen legális szeretősdibe belemenni ?! Azzal bizonyitotta volna ,ha úgy reagált volna,hogy eszedbe se jusson ilyesmi ! Nem lett volna szabad neki sem belemennie ! Inkább meg kellene fognia a kezed és orvostól orvosig járni ! Ez betegség tudtommal gyógyitható ,csak megvan rá az esély hogy kiújul . Ne törődj ebbe bele, mert hiába nagy a kötődés ,szerintem igenis elveszitheted a férjed ! Nem bántásból irom .. hanem kapj a fejedhez és a megoldáson törd a fejed (amiről a kérdésed szól az nem az !!!! )....
2013. jún. 12. 06:15
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Elégítsd ki a férjedet orálisan. Tetszeni fog neki!
2013. jún. 12. 14:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Orvostól-orvosig járás megvolt, közel 6 évig tartott mire rájöttek a probléma okára. Mindamellett hogy a betegség gyógyítható valóban ki is újulhat, ahogy esetemben is. Tehát kb. mire képes lettem volna elengedni magam lelkileg visszatért a fájdalom újból.

Orális megvolt, de az nem elég és nem olyan :(

2013. jún. 13. 12:39
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez kamu ilyen nincs!! Ne haragudj ha igazán szereted elhagyod , hogy teljes élete legyen, bocs a durva kifejezésért!!!!! Ez megoldás? A férjed ha szeret nem szexel mással!!! Csak veled! Ne haragudj , de össze lehet bújni szenvedéllyel lehet szeretkezni ugy hogy konkrét aktus nincs , hogy bírod azt ki ,hogy egy nő szereti a párod testét??

Nem szerettelek volna megbántani...

2015. szept. 22. 16:00
 17/17 anonim ***** válasza:

11-es

Egyetértek veled ,korrekt vagy! Értem a helyzetet és jól oldottad meg!

2015. szept. 22. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!